Mac stands

Make yourself comfortable with a MacBook stand

Work comfortably in the office or at home with a MacBook stand from top brands like Griffin, Satechi or Twelve South. Combined with a seperate keyboard, mouse and possibly an extra screen you can work comfortably and in a healthy position with your MacBook and also have a better overview. At SB Supply you can find stands for your iMac or MacBook in a modern design. We also offer different stands for your headphones, so they are perfectly tidied. 

Special offer
Special offer
Special offer
Special offer
Twelve South Curve stand Macbook wit

Regular Price: €59.99

Aanbieding prijs €54.00

Special offer
Kanex SimpleDock / Simple Dock

Regular Price: €99.99

Aanbieding prijs €54.99

Items 1 to 32 of 48 total

Mac standaarden

Bluelounge

Het design studio Bluelounge staat bekend om haar innovatieve en slanke producten met een prachtig ontwerp. De oppervlakken voelen precies aan als bij Apple-producten en passen perfect in jouw kantoor of thuis op jouw bureau. Als je niet zonder je iPad of iPhone kunt, is de Bluelounge Mika Stand de perfecte keuze voor je! Deze stand is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Ook als je vaak gebruik maakt van een USB-stick, hebben we een efficiënte oplossing: de Bluelounge Jimi. Deze stand maakt het heel eenvoudig mogelijk om USB-apparaten aan te sluiten. Er zijn ook oplossingen om een headset mooi op jouw bureau te plaatsen en als je onderweg bent, kun je de Bluelounge Kickflip 15-inch standaard gebruiken om het gebruik van jouw MacBook een beetje aangenamer te maken!

Griffin

Als je niet zonder je MacBook kunt en je device wilt gebruiken als een desktop-pc, zijn Griffin Notebook Racks de perfecte oplossing voor jou! Met een afzonderlijke muis en toetsenbord en, wie wil, een extra scherm, gaat het werken met een MacBook net als met een Mac. De stands zijn in verschillende kleuren beschikbaar die perfect bij jouw kantoor passen en zijn in de stijl van Apple om bij jouw MacBook te passen!

Twelve South

Twelve South biedt een verscheidenheid aan standaards en houders om jouw werkplek te verbeteren. Onder andere verschillende MacBook-standaarden om je MacBook net als een desktop-pc te gebruiken, zodat je niet voortdurend hoeft te wisselen tussen Mac en MacBook als je veel reist. Daarnaast worden kleine gadgets aangeboden om het gebruik met je Mac te verbeteren, zoals een opbergvak voor je iPhone of toetsenbord. Deze standaarden brengen je Mac op een comfortabele hoogte en zijn geschikt om toetsenborden of iets dergelijks op te bergen. Ook het hoogwaardige merk Satechi heeft vergelijkbare producten die verschillende toepassingen hebben. Misschien past de Satechi MacBook-stand zelfs nog beter bij jou! Kijk maar rond en laat je inspireren! Veel kijkplezier bij SB Supply!