Casecentive Glass Screenprotector 3D full cover iPhone 12 Pro Max

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Max variant
€17.99

Dé oplossing voor het voorkomen van krassen en barsten in jouw scherm is gearriveerd! Dankzij de zwarte rand rondom de Casecentive Glass 3D Full Cover merk je niet eens dat er een screenprotector op jouw iPhone 12 Pro Max zit.


- Gegarandeerd bubbelvrij 
- Werkt perfect met Face ID
- Vervaardigd uit kristalhelder glas
Vet-afstotend en anti-vingerafdruk
- Asahi-glas met een hardheid van 9H
- Bestendig tegen krassen en stoten 
- Binnen 8 seconden te plaatsen

Devices Apple iPhone 12 Pro Max
€17.99
  • Buy 2 for €15.29 each and save 16%
  • Buy 3 for €13.49 each and save 26%

Casecentive Glass Screenprotector 3D full cover iPhone 12 Pro Max

Gezien het feit dat we onze smartphone op dagelijkse basis enorm veel gebruiken is bescherming belangrijk. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je wil natuurlijk voorkomen dat je een nieuw, duur scherm moet bestellen. Met de Casecentive 3D Glass Screenprotector is jouw iPhone 12 Pro Max volledig beschermd tegen diepe / lichte krassen, stoten en vallen. Het is belangrijk om de screenprotector op secure wijze aan te brengen op het scherm.

De veelzijdige screenprotector van Casecentive

Deze Screenprotector van Casecentive bestaat uit meerdere lagen en is vervaardigd uit écht (gehard) glas. Een glazen screenprotector biedt betere bescherming dan een normale plastic screenprotector. Zo is een glazen screenprotector kras vrij en zullen er geen vingerafdrukken op het touchscreen komen. De verschillende lagen (''zie foto onderaan beschrijving'') van de screenprotector zijn vervaardigd uit zeer helder Asahi-glas. Dit Japanse Asahi-glas staat bekend om zijn onvergelijkbare hardheid van wel 9H. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld je sleutels geen beschadigingen veroorzaken op het iPhone 12 Pro Max scherm.

Een 3D beschermglas met edge to edge bescherming

Deze Screenprotector van Casecentive beschikt over de zogenoemde edge to edge bescherming. Dit wil zeggen dat het gehele scherm wordt bedekt met het glasplaatje, inclusief de hoeken. Doordat de randen zwart zijn gemaakt valt de screenprotector niet eens op. In tegenstelling tot een 2D scherm protector zorgt de edge to edge bescherming ervoor dat er geen voelbare en zichtbare randjes zijn. Zo behoud je de functionaliteit en gebruikservaring van jouw iPhone 12 Pro Max. De ideale bescherming als je het ons vraagt! 

Screenprotector aanbrengen

Het aanbrengen van de Casecentive 3D Glass Protector is makkelijk, maar vereist wel enigzins wat concentratie. Voordat je de glazen screenprotector van Casecentive gaat aanbrengen is het belangrijk om je scherm volledig schoon te hebben. In de verpakking worden daarom verschillende schoonmaakmiddelen geleverd (zie inhoud verpakking). Begin onderaan en druk de screenprotector langzaam van onder naar boven tegen het scherm. Als er zich bubbels vormen, gebruik dan het microvezel doekje om deze naar de rand te duwen en de lucht weg te leiden.

Scherm protector met olie & vetafstotende laag

Dankzij een vet-afstotende technologie is de Casecentive Glass voorzien van een anti-vingerafdruk laag, waardoor je het scherm na gebruik niet hoeft schoon te maken. Ondanks het geharde glas van de 3D screenprotector blijft jouw iPhone scherm zijn orginele touch sensitiviteit en uitstraling behouden. Je wilt immers zo weinig mogelijk merken van jouw beschermglas.

Inhoud verpakking:
- 1x screenprotector
- 1x schoonmaak doekje
- 1x microvezel doekje
- 1x stofverwijderaar

Tip van SB Supply: Zorg dat je iPhone scherm is schoongemaakt, voordat je de screenprotector plaatst.

Glas structuur

SKU SBV517
Product SKU 8720153792332
EAN 8720153792332
Devices Apple iPhone 12 Pro Max
Brand Casecentive
Color Clear