Casecentive Universele Auto tablet Houder iPhone / iPad 5.5" - 12.9" inch

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€29.99

De Casecentive Universele Auto tablet Houder iPhone / iPad is het ideale accessoire voor in de auto! Makkelijk te verstellen in allerlei standen, superhandig voor zowel je tablet als smartphone!


- Verstelbare klemmen van 12 cm t/m 15 cm
- Een verstelbare houder van 5.5 inch t/m 12.9 inch
- Makkelijk te monteren
- Blijft goed en stevig zitten

€29.99

Casecentive Universele Auto tablet Houder iPhone / iPad

De Casecentive Universele Auto tablet Houder iPhone / iPad is het ideale product voor je kinderen om te kunnen netlfixen / films kijken in de auto. Deze tablet houder beschikt over verstelbare klemmen die van 12 cm t/m 15 cm kunnen om hem vast te maken aan de stoel. De houder is geschikt voor iPhone / iPad 5.5 -12.9 inch.

Verstelbaar hoe je hem wilt

Door de verstelbare klem aan de achterkant van de houder kan je hem aan bijna elke auto stoel bevestigen en je kind de beste kijkervaring geven. Verder kan de houder uitschuiven tot de grootte van je iPhone / iPad, en houdt de houder hem altijd stevig vast om te voorkomen dat hij eruit valt tijdens het rijden.

Veiligheid boven alles

Doordat de houder aan het uiteinde een beetje naar binnen buigt valt hij er niet uit maar er wel voor zorgt dat er niks voor je beeld zit. Zo combineert de Casecentive Universele Auto tablet Houder iPhone / iPad veiligheid en de ultieme kijkervaring in de auto.

SKU SBV460
Product SKU 8720153792127
EAN 8720153792127
Brand Casecentive
Color Black