Casecentive Magnetische Leren Wallet case Huawei P50 zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €24.99

Aanbieding prijs €17.99

Goede bescherming, een strakke uitstraling en plek voor pasjes en kleingeld: De Casecentive Magnetische Leren Wallet case voor de Huawei P50 zwart biedt het. Dit telefoonhoesje van Casecentive beschermt je Huawei P50 tegen vallen, stoten en krassen en geeft je ook nog eens de mogelijkheid om je bankpasjes, OV-kaarten of kleingeld altijd bij de hand te hebben. Deze hoes beschermt je telefoon aan alle kanten en met de flap aan de voorkant sluit je je scherm makkelijk af. Deze Huawei case is zo ontworpen dat je het hoesje ook kan gebruiken als telefoonstandaard. Stevige bescherming en talloze handige eigenschappen gecombineerd in een strak design: Dat is de Casecentive Magnetische Leren Wallet case. 


- Telefoonhoesje met aparte vakjes voor ID-kaart, rijbewijs, bankpassen of kleingeld
- Vouwbaar tot een telefoonstandaard
- Magneetsluiting om scherm af te dekken
- Volledige omsluiting van het toestel voor optimale bescherming
- Uitsparingen rondom microfoon voor telefoongesprekken met een gesloten hoesjeLet op: Deze case is niet geschikt voor de Huawei P50 Pro

Regular Price: €24.99

Aanbieding prijs €17.99

Casecentive Magnetische Leren Wallet case Huawei P50 zwart

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Toch kan het wel eens voorkomen dat je je toestel laat vallen, ergens tegenaan stoot of er krassen ontstaan. Dan is het wel zo prettig dat je goede bescherming hebt voor je kostbare toestel. Je wilt immers natuurlijk zo lang mogelijk een schadevrije telefoon zodat je er zo lang mogelijk plezier aan beleeft. Een beschermende case, zoals die van Casecentive biedt dan uitkomst.

Telefoonhoesje met ruimte voor al je pasjes en kaarten

Mobiele telefoons zijn al jarenlang bezig met het maken van een opmars in hoeveel tijd men dagelijks gebruikmaakt van een telefoon. Tegenwoordig bellen we niet alleen met een telefoon, we betalen ermee, we kijken films en series, we sturen apparaten in ons huis aan of we openen onze auto ermee. Het moge duidelijk zijn dat we steeds meer doen met onze telefoon. Goede bescherming van je telefoon, zoals de Huawei P50 bijvoorbeeld, is dan ook zeker geen overbodige luxe. Extra handig zou het natuurlijk zijn dat wanneer je je telefoon bij de hand hebt, je gelijk beschikking hebt over je pasjes, kaarten of kleingeld. Deze telefoonhoes van Casecentive maakt het mogelijk. Deze wallet case beschikt over handige opbergvakjes voor je pasjes, kaarten of losgeld, zodat jij deze naast je telefoon altijd bij de hand hebt. Je combineert dankzij deze hoes alle gemakken en handigheden van je telefoon met de eigenschappen van je portemonnee. In plaats van een losse portemonnee en een telefoon heb je nu alles bij elkaar in een handige en beschermende hoes.

Beschermhoesje voor je telefoon met magneetsluiting

De Casecentive Leren Wallet case beschermt je Huawei P50 aan alle kanten dankzij de volledige omsluiting. Doordat er in de flap die dient als sluiting van de voorkant een magneet verwerkt zit, kun je de hoes als een portemonnee dichtklappen en zorgt de magneet dat deze goed afgesloten blijft. Hierdoor is je scherm beschermd wanneer je je telefoon niet gebruikt.

Stevige case voor je Huawei P50 met ingebouwde telefoon-standaard

Zoals al eerder benoemd gebruiken we tegenwoordig onze telefoon voor veel meer dingen dan alleen bellen. Tegenwoordig maakt het TV-scherm steeds vaker plaats voor het scherm van een mobiele telefoon. Zo kijkt 92% van de gebruikers van YouTube video's op een mobiel apparaat. Hoe lekker is het dan als je je scherm makkelijk en eenvoudig op een standaard kan plaatsen zodat je tijdens het kijken van een video, film of serie je telefoon van een afstandje handsfree kan bekijken. De Magnetische Leren Wallet case van Casecentive heeft een hoes die gemakkelijk om te vouwen is tot een telefoonhouder, zodat jij voortaan thuis of onderweg een standaardje voor je scherm hebt.

SKU SBX014
Product SKU 8720153793742
EAN 8720153793742
Kind of case / bag Wallet case
Brand Casecentive
Color Black