Griffin Survivor Endurance case iPhone 12 Pro Max Roze

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Max variant
€34.99

De Griffin Survivor Endurance case komt met een robuuste constructie en is gemaakt om ultieme grip te kunnen leveren. Door een speciale schokabsorptietechnologie biedt de case tot wel 4 meter aan valbescherming.


- Gedeeltelijk transparant
- Met antimicrobiële bescherming
- Compatibel met draadloos opladen
- Bestand tegen krassen en verkleuring
- FortiCore ™ schokabsorptietechnologie
- Verhoogde rand voor extra bescherming
- Getest volgens militaire normen (MIL-STD-810G)


Let op: deze case komt zonder ingebouwde screenprotector
Devices Apple iPhone 12 Pro Max
€34.99

Griffin Survivor Endurance case iPhone 12 Pro Max Roze

De Griffin Survivor Endurance heeft alles in huis om jouw iPhone 12 Pro Max voor langere tijd te beschermen. Met een design dat geïnspireerd is op avontuur maak je van jouw nieuwe iPhone de ideale reisgenoot. De randen van de case zijn voorzien van ruwe materialen, zodat jouw iPhone stevig in de hand ligt. Door de combinatie van design en slimme technologiën is de Griffin Endurance een hoesje dat maar weinig andere merken kunnen evenaren.

iPhone 12 Pro Max hoesje met extreme bescherming

Ondanks dat deze Griffin Survivor case enorm slank is, biedt het tot wel 4 meter aan valbescherming. Het hoesje is daarnaast getest volgens strenge militaire normen. Zo ben je er zeker van dat jouw iPhone 12 Pro Max beschermd is in de meest extreme omstandigheden. Door een drielaagse constructie en FortiCore ™ schokabsorptietechnologie neemt jouw iPhone vallen op alsof het niets is.

Gedeeltelijk transparante iPhone case

Een gedeelte van de Griffin Endurance is transparant, waardoor het Apple logo van jouw iPhone zichtbaar blijft. De gebruikte materialen zijn daarnaast bestand tegen krassen en verkleuring. De geïntergreerde antimicrobiële bescherming elimineert 99,9% van de bacteriën en ziektekiemen op het hoesje.

SKU SBW012
Product SKU GIP-057-PBL
EAN 0191058119650
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming
Devices Apple iPhone 12 Pro Max
Brand Griffin
Color Green
Material Hard plastic (Polycarbonaat)