Griffin Survivor Hand/Shoulder Strap Bundel

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€19.99

De Griffin Survivor Hand/Shoulderstrap heeft een bevestigbare 360 graden roterende riem die veelzijdige kijkhoeken biedt met een comfortabel en verstelbaar klittenbandsysteem. De Handstrap helpt gebruikers hun apparaat gemakkelijk te dragen. De Handstrap is compatibel met de Griffin Survivor en Endurance Series-cases. De Shoulderstrap zorgt ervoor dat je zonder al te veel moeite je iPad overal mee naar toe kan nemen op je schouder. 


- Comfortabele manier van vasthouden voor de iPad
- Eenvoudig aan case te bevestigen
- Compatibel met de Griffin Survivor en Endurance Series-cases

€19.99

Griffin Survivor Hand/Shoulder Strap Bundel

Een iPad komt met vele voordelen. Het enige wat je als vervelend kan ervaren is het grote formaat van de tablet. Het kan soms lastig zijn deze goed vast te houden. Dankzij het ingebouwde handvat kun jij jouw iPad voortaan met één hand bedienen. Het vermindert zelfs de kans op beschadingen, doordat de iPad minder snel zal vallen. De Handstrap kan in elke gewenste positie worden gedraaid. Verder kan je dankzij de Shoulderstrap de iPad altijd om je schouder meenemen.

Montage van de hand- en schouderriem op case

Draai de handriem om ervoor te zorgen dat het rode ontgrendellipje gecentreerd is tussen de schakelaaruitsparing op de handriem. Plaats de bovenkant van de handriembevestiging op de achterkant van de behuizing. Draai de onderkant van de houder op de achterkant van de behuizing totdat deze op zijn plaats vastklikt. Om te verwijderen, draai je de handriem om zodat het rode ontgrendellipje gecentreerd is tussen de schakelaaruitsparing. Duw het ontgrendelingslipje weg van het midden van de montagelift en draai naar boven. Je kunt dus zelf kiezen wanneer je de handstrap aan de case vastmaakt en verwijderd. Om de Shoulderstrap te monteren verwijder je eerst de uiteinden van de riem door de zijkanten van de clip in te drukken. Rijg de lus vanaf de achterkant van de behuizing in het ene gat en weer terug door het andere gat in dezelfde hoek. Haal de clip door de lus om hem vast te zetten.

 

SKU SBW599
Product SKU GUNV-004-HNDSH
EAN 0191058110763
Brand Griffin
Color Black