SBS Eco Cover 100% compostable iPhone 12 Pro Max groen

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€19.99

De SBS 100% compostable Eco Cover wordt geliefd om zijn minimalistische design en het feit dat hij volledig biologisch afbreekbaar is. Zelfs de verpakking is gemaakt van milieuvriendelijke materialen.


- 100% composteerbare hoes
- 100% plasticvrije verpakking
- Openingen voor sensoren, connectoren en camera

- Gebruikte materialen: 90% PBAT (polybutyraat), 10% PLA (polymelkzuur)

Devices Apple iPhone 12 Pro Max
€19.99

SBS Eco Cover 100% compostable iPhone 12 Pro Max groen

Hoewel je het vaak niet verwacht van een case komt de milieuvriendelijke telefoonhoesjes serie van SBS met een bijzondere eigenschap. Zo is het hoesje volledig biologisch afbreekbaar, dankzij het gebruik van natuurlijke materialen. Een hoesje om de planeet en je iPhone 12 Pro Max te beschermen. De SBS ECO Cover behoudt tevens zijn comfort en bescherming. Knoppen en aansluitingen blijven toegankelijk en dankzij verhoogde randen voorkom je krassen op de lange termijn.

Telefoonhoesje gemaakt van milieuvriendelijke materialen

De Eco Cover hoes van SBS is volledig composteerbaar. Dit betekent dat hij is gemaakt van twee milieuvriendelijke materialen (PBAT en PLA), welke zorgen voor de nodige elasticiteit en vochtbestendigheid. Wanneer je de SBS Eco case niet meer nodig hebt, kun je deze via gescheiden inzameling in het natte / organische afval weggooien. Er is daarnaast zelfs gekeken naar de verpakking. Zo is deze geheel plasticvrij en gemaakt van 100% gerecycled papier. Voor het afdrukken is milieuvriendelijke inkt gebruikt.

Bescherming voor de iPhone 12 Pro Max

Het is SBS gelukt om een hoesje te ontwerpen die recht doet aan zijn naam en bescherming biedt wanneer jij het nodig hebt. Het hoesje houdt de iPhone 12 Pro Max slank en toegankelijk tijdens gebruik. Je wilt er immers voor zorgen dat je optimaal kan genieten van alle functionaliteiten van de iPhone.

SKU SBW596
Product SKU TEOCNCOVIP12PMLG
EAN 8018417310263
Kind of case / bag Back case (achterkant), Biodegradable case
Devices Apple iPhone 12 Pro Max
Brand SBS Mobile
Color Green