SBS Eco-friendly Micro USB cable 1m wit

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€14.99

Met de SBS Eco-friendly Micro USB cable kun je jouw smartphone in stijl opladen. De kabel is namelijk samengesteld uit 35% biologisch afbreekbare materialen om een ​​zo laag mogelijke impact op het milieu te hebben.


- Lengte: 1 meter
- USB 2.0 naar Micro USB
- Opladen, synchronisatie en gegevensoverdracht
- 35% gemaakt van biologisch afbreekbare materialen

€14.99

SBS Eco-friendly Micro USB cable 1m wit

Hoewel je het vaak niet verwacht van een kabel komt de milieuvriendelijke Micro-usb kabel serie van SBS met een bijzondere eigenschap. Zo bestaat de kabel voor 35% uit biologisch afbreekbare materialen om een ​​zo laag mogelijke impact op het milieu te hebben. Zo kun je niet alleen je favoriete apparaten razendsnel opladen, maar draag je ook bij aan de planeet. Sluit het einde van deze SBS Eco-friendly Micro USB kabel aan op een vrije USB poort en blijf altijd verbonden op het werk, thuis en onderweg. Deze stijlvolle datakabel is geschikt voor vrijwel alle smartphones die over een micro USB poort beschikken.

Haakse micro usb kabel

Dankzij de lengte van 1 meter heb je meer dan genoeg bewegingsruimte om je apparaat tijdens het opladen te gebruiken. De haakse connectoren maakt extreem praktisch gebruik mogelijk, waarbij scherpe bochten die de draad beschadigen, worden vermeden. Gebruik de kabel voor je  koptelefoons, luidsprekers, powerbanks en smartphones. De kabel maakt het ook mogelijk om gegevens over te dragen. Zo kun je makkelijk dan ooit schijfruimte vrij maken of bestanden direct beschikbaar hebben op je smartphone.

Case vriendelijke micro usb kabel

Afhankelijk van het type telefoonhoesje dat je gebruikt, kan het nodig zijn dat je deze dient te verwijderen voor je het toestel kunt laden. Echter is dit niet nodig bij de SBS Eco-friendly kabel. Het compacte design zorgt er voor dat deze datakabel eenvoudig past in de uitsparingen van de meeste smartphone hoesjes.

SKU SBW588
Product SKU TEOCNMICROW
EAN 8018417291463
Brand SBS Mobile
Color White