Apple Leather MagSafe Case iPhone 13 Mini Wisteria

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
mini variant

Regular Price: €69.99

Aanbieding prijs €37.29

Op zoek naar een hoesje voor je nieuwe iPhone 13 mini? De Apple leather case iPhone 13 Mini in de kleur Wisteria biedt een goede bescherming en een unieke afwerking. Het originele Apple iPhone 13 Mini leren hoesje sluit perfect aan en straalt absolute klasse uit. Het leer zorgt voor ultiem comfort en een betrouwbare bescherming tijdens het gebruiken van je waardevolle iPhone. Wacht niet langer en geef je iPhone de bescherming die hij verdient.Tip van SB Supply: voeg een Casecentive screenprotector toe voor een nog betere bescherming!
hile using your valuable iPhone. 

Devices Apple iPhone 13 Mini

Regular Price: €69.99

Aanbieding prijs €37.29

Apple leather case iPhone 13 Mini Wisteria

Wat doe je zodra je een nieuwe iPhone koopt? Beschermen natuurlijk! Apple heeft hier zelf hoesjes voor ontwikkeld die jouw iPhone de nodige bescherming biedt. Er is veel keuze uit iPhone 13 Mini hoesjes, maar dit is toch wel een van de beste hoesjes die ook nog eens zijn stijl behoudt. 

Comfortabel Apple hoesje

Het flinterdunne leren Apple hoesje doet niks af aan de functionaliteit van je iPhone. Het hoesje ligt supergoed in de hand en alle knoppen blijven goed bereikbaar. Dit is misschien wel het hoesje die het dichtst bij de iPhone zelf in de buurt komt. Je merkt nauwelijks dat je een hoesje gebruikt, maar je iPhone is wel goed beschermd!

Stijlvolle bescherming

Zowel de binnen- als buitenkant zorgen voor een supergoede bescherming van je iPhone. De binnenkant is afgewerkt met superzacht microvezel en de buitenkant bestaat uit het beste Europese leer. Deze combinatie zorgt ervoor dat je iPhone wel tegen een stootje kan. De goede bescherming doet niks af aan je stijlvolle iPhone. Het hoesje sluit perfect aan op je iPhone en is speciaal door Apple ontwikkeld om goed te matchen met jouw iPhone.

Een uniek Apple design

Apple designt niet alleen zijn iPhones, maar ook de iPhone hoesjes tot perfectie. Duizenden uren aan tests zorgen voor de perfecte combinatie van stijl, bescherming en comfort die in dit hoesje zijn verweven. Wacht niet langer en verrijk je iPhone met een Apple hoesje!

MagSafe friendly case  

De perfect uitgelijnde magneten maken draadloos opladen sneller en eerder dan vooraf. Wanneer het tijd is om op te laden, laat je het hoesje gewoon op jouw iPhone zitten en plaats je hem op jouw MagSafe-oplader. Of plaats hem op een Qi-gecertificeerde oplader.

Duurzaam Europees leer

De Apple leather case is gemaakt van het beste Europese leer, speciaal gemaakt en gelooid zodat het super comfortabel aanvoelt en een mooie glans krijgt. Het leer past perfect bij je iPhone en geeft je iPhone een nog uniekere uitstraling.

SKU SBZ085
Product SKU MM0H3ZM/A
EAN 0194252779750
Kind of case / bag Back case (achterkant)
Devices Apple iPhone 13 Mini
Brand Apple
Color Purple
Material Leather
Encuentre su conexión Magsafe iPhone