Apple Magic Mouse 3 Multi-Touch Surface White

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €89.99

Aanbieding prijs €69.99

Free Shipping
This product is supplied in bulk, hence the special bulk discount. The product is delivered without retail packaging.

De Apple Magic Mouse 3 Multi-Touch is de ultieme draadloze muis voor al je Apple apparaten. Dankzij het geoptimaliseerde voetontwerp beweeg je moeiteloos en nauwkeurig. Het Multi-Touch-oppervlak maakt swipen en scrollen intuïtief, en met de meegeleverde USB-C-naar-Lightning kabel laad je hem gemakkelijk op. Geen gedoe, gewoon productiviteit.


- Multi Touch
- Perfect gewicht
- Soepele bewegingen
- Lange accuduur en snelladen

Regular Price: €89.99

Aanbieding prijs €69.99

Free Shipping

Apple Magic Mouse 3 Multi-Touch Surface White

De Apple Magic Mouse is de ultieme draadloze muis voor al je Apple apparaten. Dankzij het geoptimaliseerde voetontwerp beweeg je moeiteloos en nauwkeurig. Het Multi-Touch-oppervlak maakt swipen en scrollen intuïtief, en met de meegeleverde USB-C-naar-Lightning kabel laad je hem gemakkelijk op. Geen gedoe, gewoon productiviteit.

Soepele bewegingen en geavanceerde functionaliteit

De Apple Magic Mouse is dé draadloze muis die jouw Mac-ervaring naar een hoger niveau tilt. Dankzij het geoptimaliseerde voetontwerp kun je met gemak soepele bewegingen maken, waardoor je productiever dan ooit kunt werken.

Intuïtieve bediening van je muis met Multi-Touch

Het Multi-Touch-oppervlak van de Magic Mouse maakt browsen en navigeren op je Mac een waar genot. Met vloeiende bewegingen swipe je eenvoudig door webpagina's en scroll je moeiteloos door documenten. De intuïtieve bediening maakt de Magic Mouse de perfecte metgezel voor creatieve projecten en dagelijkse taken.

Muis met lange accuduur en efficient opladen

De Magic Ambidextrous Mouse is ontworpen voor gebruiksgemak. Met de meegeleverde USB-C-naar-Lightning kabel kun je de muis moeiteloos opladen via een USB-poort op je Mac. De indrukwekkende batterijduur zorgt ervoor dat je ongeveer een maand of langer kunt werken voordat je hem weer hoeft op te laden. 

SKU SBZ387
Product SKU MK2E3Z/A
EAN 0194252542330
Brand Apple
Color White