Casecentive Glass Screenprotector 3D full cover iPhone 12 Mini

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
mini variant
€17.99

Dé oplossing voor het voorkomen van krassen en barsten in jouw scherm is gearriveerd! Dankzij de rand rondom de Casecentive Glass 3D Full Cover merk je niet eens dat er een bescherming zit op je iPhone 12 Mini.


- Gegarandeerd bubbelvrij 
- Werkt perfect met Face ID
- Vervaardigd uit kristalhelder glas
Vet-afstotend en anti-vingerafdruk
- Asahi-glas met een hardheid van 9H
- Bestendig tegen krassen en stoten 
- Eenvoudig binnen 8 seconden te plaatsen

Devices Apple iPhone 12 Mini
€17.99
  • Buy 2 for €15.39 each and save 15%
  • Buy 3 for €13.49 each and save 26%

Casecentive Glass Screenprotector 3D full cover iPhone 12 Mini

Het is belangrijk om je smartphone goed te beschermen, aangezien we deze enorm veel gebruiken. Een ongeluk kan van het ene op het andere moment gebeuren en je wilt graag de schade beperken. Met de Casecentive 3D Glass Screenprotector is jouw iPhone 12 Mini bestand tegen mogelijke gevaren. Voor gebruik is het aan te raden om goed te kijken hoe de screenprotector aan te brengen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

De veelzijdige screenprotector van Casecentive

De 3D Screenprotector van Casecentive bestaat uit meerdere lagen en is gemaakt van écht (gehard) glas. Een glazen screenprotector biedt betere bescherming dan een reguliere plastic screenprotector. Zo is een glazen screenprotector vrij van krassen en voorkomt het vingerafdrukken op het scherm. De verschillende lagen (''zie foto onderaan beschrijving'') van de screenprotector zijn gemaakt van het hoogwaardige Asahi-glas. Dit Japanse Asahi-glas staat bekend om zijn unieke hardheid van wel 9H. Hierdoor kunnen scherpe spullen geen beschadigingen veroorzaken op het iPhone 12 Mini scherm.

Een 3D beschermglas met edge to edge bescherming

Deze Casecentive komt met het zogehete edge to edge bescherming. Dit wil zeggen dat het gehele scherm tot in de hoeken wordt bedekt met het glasplaatje. Doordat de randen zwart zijn gemaakt valt de bescherming niet op. In tegenstelling tot een 2D scherm protector zorgt de edge to edge bescherming ervoor dat er geen voelbare en zichtbare randjes zijn. Zo behoud je de optimale gebruikservaring van jouw iPhone 12 Mini. Dat is toch ideaal?

Screenprotector aanbrengen

Het aanbrengen van de Casecentive 3D Glass Protector is makkelijk, maar de screenprotector zomaar opplakken is onverstandig. Check in eerste instantie of je scherm volledig stof- en vet vrij is. In de verpakking zitten hiervoor verschillende schoonmaakmiddelen ''zie inhoud verpakking''. Begin onderaan en druk de screenprotector langzaam van onder naar boven tegen het scherm. Als er zich bubbels vormen, gebruik dan het microvezel doekje om deze naar de rand te duwen en de lucht te laten ontsnappen. 

Scherm protector met olie & vetafstotende laag

Dankzij een vet-afstotende technologie is de Casecentive Glass voorzien van een anti-vingerafdruk laag, waardoor je het scherm na gebruik niet hoeft schoon te maken. Ondanks het geharde glas van de 3D screenprotector blijft jouw iPhone scherm zijn orginele touch sensitiviteit en uitstraling behouden. Je wilt immers zo weinig mogelijk merken van jouw beschermglas.

Inhoud verpakking:
- 1x screenprotector
- 1x schoonmaak doekje
- 1x microvezel doekje
- 1x stofverwijderaar

Tip van SB Supply: Zorg dat je iPhone scherm is schoongemaakt, voordat je de screenprotector plaatst.

Glas structuur

SKU SBV515
Product SKU 8720153792318
EAN 8720153792318
Devices Apple iPhone 12 Mini
Brand Casecentive
Color Clear