Casecentive Glass Screenprotector 3D full cover iPhone 7 / 8 / SE 2020 zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€17.99

Dé oplossing voor het voorkomen van krassen en barsten in jouw scherm is gearriveerd! Dankzij de zwarte rand rondom de Casecentive Glass 3D Full Cover merk je niet eens dat er een screenprotector op jouw iPhone 7 / 8 / SE 2020 zit.


- Gegarandeerd bubbelvrij 
- Werkt perfect met Face ID
- Vervaardigd uit kristalhelder glas
Vet-afstotend en anti-vingerafdruk
- Asahi-glas met een hardheid van 9H
- Bestendig tegen krassen en stoten 
- Eenvoudig binnen 8 seconden te plaatsen

Devices Apple iPhone 7, Apple iPhone 8, Apple iPhone SE (2020 / 2nd), Apple iPhone SE (2022 / 3rd)
€17.99
  • Buy 2 for €15.39 each and save 15%
  • Buy 3 for €13.49 each and save 26%

Casecentive Glass Screenprotector 3D full cover iPhone 7 / 8 / SE 2020

We gebruiken onze smartphone steeds vaker en maken daarmee van ons scherm een groter risico gebied. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je wilt natuurlijk voorkomen dat je honderden euro's uit moet geven aan een nieuw iPhone scherm. Met de Casecentive 3D Glass Screenprotector is jouw iPhone 7 / 8 / SE 2020 volledig beschermd tegen diepe / lichte krassen, stoten en vallen. Voor gebruik is het aan te raden om onderzoek te doen naar het aanbrengen van de screenprotector om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

De veelzijdige screenprotector van Casecentive

De 3D Screenprotector van Casecentive bestaat uit meerdere lagen en is vervaardigd uit écht (gehard) glas. Een glazen screenprotector biedt betere bescherming dan een reguliere plastic screenprotector. Zo is een glazen screenprotector kras vrij en voorkomt vingerafdrukken op het touchscreen. De verschillende lagen (''zie foto onderaan beschrijving'') van de screenprotector zijn vervaardigd uit kristalhelder Asahi-glas. Dit Japanse Asahi-glas staat bekend om zijn onvergelijkbare hardheid van wel 9H. Hierdoor kan jouw sleutelbos geen beschadigingen meer veroorzaken op het iPhone 7 / 8 / SE 2020 scherm.

Een 3D beschermglas met edge to edge bescherming

Deze Screenprotector van Casecentive komt met het zogehete edge to edge bescherming. Dit wil zeggen dat het gehele scherm tot in de hoeken wordt bedekt met het glasplaatje. Doordat de randen zwart zijn gemaakt valt de screenprotector niet eens op. In tegenstelling tot een 2D scherm protector zorgt de edge to edge bescherming ervoor dat er geen voelbare en zichtbare randjes zijn. Zo behoud je de functionaliteit en gebruikservaring van jouw iPhone 7 / 8 / SE 2020. De ideale bescherming als je het ons vraagt! 

Screenprotector aanbrengen

Het aanbrengen van de Casecentive 3D Glass Protector is makkelijk, maar vereist wel enigzins wat concentratie. Controleer eerst of je de juiste screenprotector voor jouw smartphone hebt aangeschaft. Voordat je de glazen screenprotector van Casecentive gaat aanbrengen is het belangrijk om je scherm volledig stof- en vet vrij te maken. In de verpakking worden daarom verschillende schoonmaakmiddelen geleverd ''zie inhoud verpakking''. Begin onderaan en druk de screenprotector langzaam van onder naar boven tegen het scherm. Als er zich bubbels vormen, gebruik dan het microvezel doekje om deze naar de rand te duwen en de lucht te laten ontsnappen. 

Scherm protector met olie & vetafstotende laag

Dankzij een vet-afstotende technologie is de Casecentive Glass voorzien van een anti-vingerafdruk laag, waardoor je het scherm na gebruik niet hoeft schoon te maken. Ondanks het geharde glas van de 3D screenprotector blijft jouw iPhone scherm zijn orginele touch sensitiviteit en uitstraling behouden. Je wilt immers zo weinig mogelijk merken van jouw beschermglas.

Inhoud verpakking:
- 1x screenprotector
- 1x schoonmaak doekje
- 1x microvezel doekje
- 1x stofverwijderaar
- 1x plastic mal

Tip van SB Supply: Zorg dat je iPhone scherm is schoongemaakt, voordat je de screenprotector plaatst.

Glas structuur

SKU SBV070
Product SKU 8720153791472
EAN 8720153791472
Devices Apple iPhone 7, Apple iPhone 8, Apple iPhone SE (2020 / 2nd), Apple iPhone SE (2022 / 3rd)
Brand Casecentive
Color Clear