Casecentive Privacy Glass Screenprotector 3D full cover iPhone 11 Pro Max

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€21.99

Dé oplossing voor het voorkomen van krassen en barsten in jouw scherm is gearriveerd! Dankzij de zwarte rand rondom de Casecentive Glass 3D Full Cover merk je niet eens dat er een screenprotector op jouw iPhone 11 Pro Max zit.


- Gegarandeerd bubbelvrij 
- Werkt perfect met Face ID
- Vervaardigd uit kristalhelder glas
Vet-afstotend en anti-vingerafdruk
- Asahi-glas met een hardheid van 9H
- Bestendig tegen krassen en stoten 
- Binnen 8 seconden te plaatsen
- Voorzien van een privacy filter
- Beperkt het gezichtsveld tot 40 graden


Inclusief een plastic mal voor eenvoudige installatie

Devices Apple iPhone 11 Pro Max
€21.99

Casecentive Privacy Glass Screenprotector 3D full cover iPhone 11 Pro Max

We gebruiken onze smartphone steeds vaker en maken daarmee van ons scherm een groter risico gebied. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je wilt natuurlijk voorkomen dat je honderden euro's uit moet geven aan een nieuw iPhone scherm. Met de Casecentive 3D Privacy Screenprotector is jouw iPhone 11 Pro Max volledig beschermd tegen diepe / lichte krassen, stoten en vallen. Voor gebruik is het aan te raden om onderzoek te doen naar het aanbrengen van de screenprotector om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

De privacy beschermende screenprotector van Casecentive

De 3D Screenprotector van Casecentive bestaat uit meerdere lagen en is vervaardigd uit écht (gehard) glas. Een glazen screenprotector biedt betere bescherming dan een reguliere plastic screenprotector. Zo is een glazen screenprotector kras vrij en voorkomt vingerafdrukken op het touchscreen. De verschillende lagen (''zie foto onderaan beschrijving'') van de screenprotector zijn vervaardigd uit kristalhelder Asahi-glas. Dit Japanse Asahi-glas staat bekend om zijn onvergelijkbare hardheid van wel 9H. Hierdoor kan jouw sleutelbos geen beschadigingen meer veroorzaken op het iPhone 11 Pro Max scherm.

Anti-spyware filter in de screen protector

De Casecentive Privacy Glass is voorzien van een anti-spyware filter, waardoor niemand anders kan zien wat je doet. Het scherm is namelijk alleen zichtbaar wanneer er in een rechte kijkhoek naar wordt gekeken. Deze geïntegreerde privacy filter beperkt het gezichtsveld op het scherm tot 40 graden, zodat de informatie op jouw iPhone privé blijft. 

Een 3D beschermglas met edge to edge bescherming

Deze Privacy Screenprotector van Casecentive komt met het zogehete edge to edge bescherming. Dit wil zeggen dat het gehele scherm tot in de hoeken wordt bedekt met het glasplaatje. Doordat de randen zwart zijn gemaakt valt de screenprotector niet eens op. In tegenstelling tot een 2D scherm protector zorgt de edge to edge bescherming ervoor dat er geen voelbare en zichtbare randjes zijn. Zo behoud je de functionaliteit en gebruikservaring van jouw iPhone 11 Pro Max. De ideale bescherming als je het ons vraagt! 

Aanbrengen van de screenprotector met installatie mal

Dankzij de meegeleverde mal is het makkelijker dan ooit om de screenprotector te plaatsen op jouw iPhone 11 Pro Max scherm. Je zet de mal op de buitenranden van de iPhone en plaatst de Casecentive Glass binnenin de mal. Hierdoor zal de screenprotector precies over de randen vallen en de iPhone volledige dekking bieden. Voordat je de glazen screenprotector van Casecentive gaat aanbrengen is het belangrijk om je scherm volledig stof- en vet vrij te maken. In de verpakking worden daarom verschillende schoonmaakmiddelen geleverd ''zie inhoud verpakking''. De Casecentive Screenprotector is binnen 8 seconden aan te brengen op het scherm. Een speciale coating zorgt ervoor dat er geen bubbels zullen verschijnen na het plaatsen. Mochten die toch verschijnen, kan je ze er zelf makkelijk uitwrijven.

Scherm protector met olie & vetafstotende laag

Dankzij een vet-afstotende technologie is de Casecentive Glass voorzien van een anti-vingerafdruk laag, waardoor je het scherm na gebruik niet hoeft schoon te maken. Ondanks het geharde glas van de 3D Privacy screenprotector blijft jouw iPhone scherm zijn orginele touch sensitiviteit en uitstraling behouden. Je wilt immers zo weinig mogelijk merken van jouw beschermglas.

Inhoud verpakking:
- 1x screenprotector
- 1x schoonmaak doekje
- 1x microvezel doekje
- 1x stofverwijderaar
- 1x plastic mal

Tip van SB Supply: Zorg dat je iPhone scherm is schoongemaakt, voordat je de screenprotector plaatst.

Glas structuur

SKU SBU737
Product SKU 8720153791090
EAN 8720153791090
Devices Apple iPhone 11 Pro Max
Brand Casecentive
Color Clear