Casecentive Leren Wallet back case iPhone 12 / iPhone 12 Pro blauw

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Real leather
€19.99

De Casecentive Leren Wallet back case biedt bescherming waar jij het nodig hebt en komt zelfs met een handige pasjeshouder. Zo heb je altijd jouw belangrijkste eigendommen binnen handbereik.


- PU leer afgewerkt voor een goede grip 
- Extra dun en licht in gewicht 
- Poorten en knoppen blijven toegankelijk 
- Ruimte voor meerdere pasjes en briefgeld
- Gemaakt van hoogwaardig PU leer

Devices Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro
€19.99

Casecentive Leren Wallet back case iPhone 12 / iPhone 12 Pro Blue

De Leren Wallet backcase serie van Casecentive brengt functionaliteit en design samen. Het hoesje is eenvoudig in gebruik en biedt de nodige bescherming om jouw iPhone 12  als nieuw te houden. Bij alle knoppen en poorten zijn openingen vrij gehouden, zodat de case niet afdoet aan de functionaliteit van jouw iPhone. Het hoesje is enorm dun en bedekt alleen de achterkant van de iPhone 12. Hierdoor beschik je over de meest gebruiksvriendelijke case op de markt!

iPhone hoesje met pasjeshouder

Aan de achterkant van de Leren wallet backcase zijn 3 cardslots gecreërd waar je jouw belangrijkste pasjes of wat briefgeld in kwijt kunt. Zo kun je de portemonnee voortaan thuislaten en heb je jouw belangrijkste eigendommen altijd bij de hand. 

Leren iPhone 12 / iPhone 12 Pro backcase

Het is Casecentive gelukt om een hoesje te maken die het beste van beide werelden heeft, een premium design én optimale bescherming. Doordat de randen een stukje boven het scherm uitsteken kunnen krassen worden voorkomen. Het leer zorgt daarnaast voor een goede en comfortabele grip.

SKU SBW352
Product SKU 8720153792998
EAN 8720153792998
Kind of case / bag Wallet case
Devices Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro
Brand Casecentive
Color Blue
Material Leather