Casecentive Leren Wallet case iPhone 11 Pro Max bruin

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €29.99

Aanbieding prijs €24.99

De Casecentive Leren Wallet Case iPhone 11 Pro Max bruin geeft je de mogelijkheid om je smartphone en pasjes op een veilige manier op te bergen. Een kwaliteitscase van Casecentive!


- Strak ontwerp 
- Gemaakt van PU leer 
- Case ook als stand te gebruiken, zodat je rustig video's kan kijken

Devices Apple iPhone 11 Pro Max

Regular Price: €29.99

Aanbieding prijs €24.99

Casecentive Leren Wallet case iPhone 11 Pro Max bruin

In de Casecentive Leren Wallet Case voor iPhone 11 Pro Max in de kleur bruin kun je niet alleen je iPhone kwijt, het is ook mogelijk om je pasjes op te bergen. Dit zorgt voor een multifunctionele case. Doordat je je pasjes kunt opbergen, hoef je niet meer overal je portemonnee voor mee te nemen en dat geeft de case nog meer functie. Naast functie en bescherming biedt de Casecentive Wallet Case meer, de hoes zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van je iPhone toegankelijk blijven, zodat je geen hinder ondervindt van de case tijdens het gebruik. Verder kan de case kan ook als standaard worden gebruikt om de telefoon op de zijkant overeind te houden. Een case als deze biedt je vele voordelen en gemakken om de iPhone te ondersteunen!

Top functionaliteit en strak design

Het strakke design van deze hoes met onder andere een magnetische sluiting en een siliconen binnenhoes maakt je iPhone 11 Pro Max compleet. Het buitenmateriaal is gemaakt van PU leer wat de case een luxe uitstraling geeft. Dankzij de verschillende standen is het hoesje bruikbaar in meerdere situaties, bijvoorbeeld bij het kijken van video's of bij videobellen.

SKU SBU538
Product SKU 8720153790796
EAN 8720153790796
Kind of case / bag Flip case
Devices Apple iPhone 11 Pro Max
Brand Casecentive
Color Brown
Material Leather