Casecentive Magnetische Leren Wallet case iPhone 12 Mini tan

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
mini variant
€24.99

De Casecentive Magnetische Leren Wallet case biedt rondom bescherming en geeft jouw iPhone 12 Mini een luxe uitstraling. Daarnaast is er ruimte gemaakt voor het opbergen van jouw belangrijkste pasjes en wat kleingeld. Ideale case als je vaak onderweg bent.


- Extra dun en licht in gewicht
- Werkt met magnetische sluiting
Poorten en knoppen blijven toegankelijk 
- Ruimte voor meerdere pasjes en briefgeld
- Gemaakt van hoogwaardig PU leer

Devices Apple iPhone 12 Mini
€24.99

Casecentive Magnetische Leren Wallet case iPhone 12 Mini tan

De Magnetische Leren Wallet serie staat bekend als de meest veelzijdige hoesjes van Casecentive. Zo biedt de case niet alleen rondom bescherming, maar ook ruimte voor jouw belangrijkste pasjes of wat briefgeld. Zo kun je de portomonnee voortaan thuislaten en heb je jouw belangrijkste eigendommen altijd bij de hand. 

Casecentive hoesje met pasjeshouder

De leren wallet case van Casecentive combineert twee van je dagelijkse benodigdheden in één stijlvolle case. Het hoesje biedt plaats aan 3 van jouw pasjes (ID- en bankpassen), beschermt jouw iPhone en maakt grote broekzakken overbodig. De Wallet Case zorgt ervoor dat scherm, aansluitingen en knoppen van je iPhone 12 Mini toegankelijk blijven, zodat de case niet afdoet aan de functionaliteiten van jouw iPhone. Dankzij de verschillende standen is het hoesje zowel horizontaal en verticaal neer te zetten. Het kijken van jouw favoriete serie en films was nog nooit zo makkelijk!

Leren iPhone 12 Mini case

Dankzij het echte leder komt de case met een luxe en premium uitstraling. De flap van het hoesje valt over het scherm, waardoor jouw iPhone 12 Mini zelfs beschermd wordt tegen krassen van een sleutelbos. Een sterke magnetische sluiting zorgt ervoor dat het hoesje niet zomaar kan openklappen.

SKU SBV366
Product SKU 8720153792011
EAN 8720153792011
Kind of case / bag Folio case, Wallet case
Devices Apple iPhone 12 Mini
Brand Casecentive
Color Brown
Material Leather