Casecentive Smart Case Tri-Fold iPad Mini 6 (2021) zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€24.99

De Casecentive Smart Case Tri-Fold iPad Mini 6 (2021) zwart is een beschermend hoesje voor jouw iPad Mini 6. De hoes beschermt jouw iPad tegen schade door vallen, stoten of krassen. Het strakke ontwerp sluit naadloos aan bij het kenmerkende, minimalistische design van je iPad.


- Uitstekende bescherming voor je iPad Mini 6 (2021)
- Voorkant van de hoes is om te slaan tot tablethouder
- Strak, elegant ontwerp
- iPad opent automatisch bij openslaan van de voorkant
- Uitsparingen rondom ingangen en poorten
- Eenvoudig te bevestigen
€24.99

Casecentive Smart Case Tri-Fold iPad Mini 6 (2021) zwart

Goede bescherming voor je iPad Mini 6 (2021) is essentieel. Je wilt immers zo lang mogelijk genieten van je iPad Mini 6, zonder dat er complicaties optreden als een gevolg van schade. Hoewel een ongeluk in een klein hoekje zit, kunnen de gevolgen van een mogelijke val, stoot, of kras groot zijn. Een goede hoes helpt tegen mogelijke schade.

Voordelige iPad hoes met ingebouwde tablethouder

Casecentive biedt al jaren lang goede bescherming voor mobiele telefoons en tablets gecombineerd met simpele, maar handige kenmerken. De Smart Case Tri-Fold is daarop geen uitzondering. Dit iPad Mini 6 hoesje is een zogeheten "Tri-Fold" case, wat simpelweg inhoudt dat je de flap die het scherm bedekt drie keer kan omslaan tot een soort driehoekige tablethouder. Hierdoor kan je je iPad horizontaal rechtop zetten, wat bijvoorbeeld handig is wanneer je de iPad wilt gebruiken als tweede scherm, een film wilt kijken of een presentatie wil laten zien. Een andere handigheid is dat wanneer je de flap aan de voorkant dichtslaat, de iPad gelijk in de slaapstand gaat, wat de accuduur bevordert. Klap de hoes weer open, dan start je iPad automatisch weer op. 

Elegant ontworpen hoesje voor iPad Mini 6 (2021)

Een van de meest geliefde eigenschappen van de iPad is het minimalistische, elegante ontwerp. Wanneer je een hoes gebruikt voor het beschermen van je iPad betekent dit vaak dat dit ten koste gaat van de klassieke Apple look. Gelukkig heeft deze hoes eveneens een strakke look en is hij gemaakt van dun en toch stevig materiaal waardoor de iPad niet gelijk een lomp en bonkig apparaat wordt.

SKU SBX525
Product SKU 8720153794473
EAN 8720153794473
Kind of case / bag Flip case, Folio case
Brand Casecentive
Color Black
Material PU leather