TulipCase duurzaam telefoonhoesje iPhone 12 Pro Max groen

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Max variant
€17.99

Het TulipCase duurzame telefoonhoesje staat bekend om zijn tijdloze uitstraling en het feit dat hij volledig biologisch afbreekbaar is. Het ECO TPU materiaal behoudt comfort en biedt ultieme bescherming voor jouw iPhone 12 Pro Max Wacht niet en geef je iPhone de bescherming die hij verdient.


- Strak & tijdloos design
- Biologisch afbreekbaar (milieuvriendelijk)
- Verhoogde randen voorkomt krassen
- Poorten en knoppen blijven toegankelijk

Devices Apple iPhone 12 Pro Max
€17.99

TulipCase duurzaam telefoonhoesje iPhone 12 Pro Max groen

Hoewel je het vaak niet verwacht van een case komt de milieuvriendelijke telefoonhoesjes serie met een bijzondere eigenschap. Zo is het hoesje volledig biologisch afbreekbaar (binnen 3 tot 5 jaar in de bodem), dankzij het gebruik van natuurlijke materialen. Zo bescherm je niet alleen je iPhone 12 Pro Max, maar draag je ook bij aan het milieu! De TulipCase duurzame telefoonhoes behoudt tevens zijn comfort en bescherming. Knoppen en aansluitingen blijven toegankelijk en dankzij verhoogde randen voorkom je krassen op de lange termijn.

Optimale bescherming voor jouw iPhone 12 Pro Max

Het milieuvriendelijke telefoonhoesje van TulipCase is voorzien van een honingraatstructuur aan de binnenkant. Deze slimme honingraatstructuur zorgt voor een stevige constructie die in staat is schokken te absorberen en weg te leiden van de iPhone. Naast bescherming heeft de case een minimalistische look, wat ervoor zorgt dat je er jaren mee vooruit kan. 

Slank en stevig hoesje

Het is TulipCase gelukt om een hoesje te ontwerpen die recht doet aan zijn naam en bescherming biedt wanneer jij het nodig hebt. Het hoesje houdt de iPhone 12 Pro Max slank en toegankelijk tijdens gebruik. Je wilt er immers voor zorgen dat je optimaal kan genieten van alle functionaliteiten van de iPhone.

SKU SBV481
Product SKU 8720153792226
EAN 8720153792226
Kind of case / bag Back case (achterkant), Biodegradable case
Devices Apple iPhone 12 Pro Max
Brand TulipCase
Color Green
Material Bio plastic