Casecentive Glass Screenprotector 2D Surface Go

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €27.99

Aanbieding prijs €12.99

De Casecentive Tempered Glass Screen Protector is gemaakt van écht (gehard) glas en biedt optimale bescherming. Voorkom krassen, scheuren en vingerafdrukken op jouw Surface Go scherm met Casecentive!


- Gegarandeerd bubbelvrij 
- Vervaardigd uit kristalhelder glas
- Vet-afstotend en anti-vingerafdruk
- Asahi-glas met een hardheid van 9H
- Bestendig tegen krassen en stoten 
- Ultra dunne screenprotector
- Case-Friendly, dus werkt in combinatie met elke Surface Go hoes
Devices Microsoft Surface Go 1

Regular Price: €27.99

Aanbieding prijs €12.99

Casecentive Glass Screenprotector 2D Surface Go

De tablet speelt een steeds grotere rol in ons leven. Aangezien we deze steeds vaker gebruiken, maken we van onze tablet schermen een groter risico gebied. Daarnaast wil je voorkomen dat je honderden euro's uit moet geven aan een nieuw Surface Go scherm. Deze Casecentive Tempered Glass Screen Protector zorgt ervoor dat jouw Surface Go scherm beschermd wordt tegen diepe / lichte krassen, stoten en vallen. Voor gebruik is het aan te raden om onderzoek te doen naar het aanbrengen van de screenprotector om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

Kristalheldere screenprotector voor de Surface Go

De Casecentive Tempered Glass Screenprotector is niet zomaar een screenprotector. Deze is namelijk vervaardigd uit écht (gehard) glas. Een glazen screenprotector biedt betere bescherming dan een reguliere plastic screenprotector. Zo is een glazen screenprotector kras vrij en voorkom je vingerafdrukken op het touchscreen. De Casecentive 2D scherm protector wordt echt onderdeel van jouw Surface Go scherm. Dankzij zijn transparantie merk je amper dat het over je scherm zit. De touch sensitiviteit en uitstraling van jouw Surface Go blijft onveranderd. Bovendien is het beschermglas heel gemakkelijk aan te brengen. Een speciale coating zorgt ervoor dat er geen bubbels zullen verschijnen na het plaatsen.

Een 2D beschermglas met een hardheid van 9H

Als we het hebben over een 2D-screenprotector, wil dit zeggen dat er geen afgeronde randen zitten aan het beschermglas. Hierdoor is het breken van de screenprotector via de zijkant nog minder aannemelijk. Het glas van de protector heeft een hardheid van 9H. Dit betekent dat wanneer je met een potlood schuin op de glazen screenprotector drukt er geen beschadiging of kras zichtbaar is. Hierdoor kunnen zelfs eventuele krassen door een sleutelbos worden voorkomen. 

Aanbrengen van een screenprotector

Het aanbrengen van de Casecentive Tempered Glass Screen Protector is makkelijk, maar vereist wel enigzins wat concentratie. Controleer eerst of je de juiste screenprotector voor jouw smartphone hebt aangeschaft. Voordat je de glazen screenprotector van Casecentive gaat aanbrengen is het belangrijk om je scherm volledig stof- en vet vrij te maken. In de verpakking worden daarom verschillende schoonmaakmiddelen geleverd ''zie inhoud verpakking''. Begin onderaan en druk de screenprotector langzaam van onder naar boven tegen het scherm. Als er zich bubbels vormen, gebruik dan het microvezel doekje om deze naar de rand te duwen en de lucht te laten ontsnappen. 

Scherm protector met anti-kras laag

De scherm protector voegt een supersterke glaslaag toe die zeer krasvast is. Je zult dus niet snel krassen zien. Doordat het glas gehard is houdt het zichzelf bij elkaar, zelfs wanneer het gebarsten of gebroken is. Dit zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele glasscherven. Deze 2D Casecentive screenprotector is daarnaast 'case friendly'. Dit betekent dat de uiterste randen van de Surface Go niet worden bedekt door de screenprotector, waardoor iedere case zou moeten passen.

Inhoud verpakking:
- 1x screenprotector
- 1x schoonmaak doekje
- 1x microvezel doekje
- 1x stofverwijderaar

Tip van SB Supply: Zorg dat je Surface Go scherm is schoongemaakt, voordat je de screenprotector plaatst.

SKU SBV102
Product SKU 8720153791748
EAN 8720153791748
Devices Microsoft Surface Go 1
Brand Casecentive
Color Clear