Casecentive Ultimate Hardcase iPod Touch 5 / 6 / 7 zwart

In stock
Best price quality
€31.99

De Casecentive Ultimate Hardcase iPod touch 5 / 6 / 7 zwart biedt optimale bescherming voor je iPod touch tegen beschadigingen. De stevige Ultimate case is ontworpen om op een functionele, maar volledig beschermde manier gebruik te kunnen maken van je iPod touch.


De Ultimate Hardcases van Casecentive worden veel gebruikt in horeca, maar ook door bijvoorbeeld ziekenhuizen en in de bouw. Om in deze sectoren optimaal gebruik te kunnen maken van de Ultimate Hardcase wordt er een riemclip bijgeleverd. Door de bescherming van de Ultimate Hardcase kan er in alle omstandigheden gewerkt worden op de iPod touch 5 / 6 / 7.


Devices Apple iPod Touch 5G, Apple iPod Touch 6G, Apple iPod Touch 7G
€31.99
  • Buy 5 for €29.99 each and save 7%
  • Buy 10 for €27.99 each and save 13%
  • Buy 25 for €24.99 each and save 22%
  • Buy 50 for €23.49 each and save 27%

Casecentive Ultimate Hardcase iPod touch 5 / 6 / 7 zwart

Met de Ultimate Hardcase van Casecentive heb je een case die optimale bescherming biedt voor je iPod touch 5/6. Een goede prijs en meerdere eigenschappen van de case zorgen dat dit de beste keuze is als bescherming van je iPod touch. De Casecentive Ultimate case voor de iPod Touch maakt van je iPod Touch het meest ideale POS systeem.

Ultieme bescherming met top functionaliteit

Misschien nog wel belangrijker dan de bescherming van je iPod touch is de werking ervan. Het Casecentive iPod touch 5/6 hoesje is gemaakt om zowel optimale bescherming als functionaliteit te bieden. Alle knoppen en poorten blijven beschermd door rubberen flappen, die gemakkelijk te openen zijn. De case wordt aan de voorkant afgesloten door een functionele en ingebouwde screenprotector gemaakt van transparant kunststof.

Beschermd onder alle omstandigheden

De Casecentive Ultimate Hardcase is gemaakt voor bijna iedere situatie. Dankzij het spatwaterdichte hoesje kan je verder denken dan alleen indoor gebruik van je iPod touch, het maakt het ideaal om je iPod touch te kunnen gebruiken in omstandigheden waar wel eens een spettertje valt. De extra dikke hoeken zorgen voor een erg goede bescherming van je iPod touch 5 of iPod touch 6 of iPod Touch 7.

Afneembare riemclip

Bij de Ultimate Hardcase wordt een Casecentive clip geleverd die je makkelijk aan je riem kan clippen zodat je je iPod touch altijd bij de hand hebt. De clip kan 360 graden gedraaid worden en functioneert ook als standaard om je iPod touch schuin op tafel te kunnen zetten.

SKU SBT121
Product SKU 8944688060098
EAN 8720153790017
Devices Apple iPod Touch 5G, Apple iPod Touch 6G, Apple iPod Touch 7G
Brand Casecentive
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No