Casecentive Stem mount Wahoo Bolt / Roam zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€29.99
Bestseller! Sold over 547 times in the past year.

De Stem Mount van Casecentive is een enorm veelzijdige mount voor de Wahoo ELEMNT ROAM en BOLT. Zo bevestig je jouw fietscomputer in de ideale positie en heb je zelfs de mogelijkheid om een GoPro of fietslamp te bevestigen!


- Breedte: 48mm
- Schroefmaat: lengte 35mm, diameter 5mm
- De houder is gemaakt van stevig aluminium.
- Toegang tot alle poorten en knoppen.
- Inclusief adapter voor GoPro of lamp
- Eenvoudige bevestiging aan de mount
- Te gebruiken met de Wahoo ELEMNT ROAM en BOLT

Devices Wahoo Fitness ELEMNT BOLT, Wahoo Fitness ELEMNT BOLT V2, Wahoo Fitness ELEMNT ROAM
€29.99

Casecentive Wahoo Bolt / Roam stem Mount (houder) zwart

De Wahoo ELEMNT computers zijn voor de fanatieke fietsers en wielrenners van grote waarde. Zo kunnen verschillende waardes worden gemeten en op de lange termijn prestaties worden verbeterd. Met de Wahoo stem mount van Casecentive bevestig je eenvoudig jouw ELEMNT Bolt of ROAM aan de stuurpen. Zo zit jouw fietscomputer in de ideale positie en kun je zelfs een GoPro of fietslamp aan jouw fiets bevestigen!

Wahoo accessoires ter ondersteuning

De Wahoo ELEMNT ROAM & Bolt fietscomputers kennen een breed scala aan ondersteunde accessoires. Zo haal je het meeste uit jouw fietsritten en blijft jouw focus op de weg. Met deze Casecentive stem mount plaats je de Wahoo ELEMNT direct binnen handbereik. De mount wordt recht achter de stuurpen gemonteerd.

Mount voor de Wahoo ELEMNT ROAM & Bolt

De Wahoo Bolt / Roam stem Mount van Casecentive is vervaardigd uit stevig aluminium en te gebruiken met vrijwel alle sturen. Dankzij zijn volledige fittingen is hij snel en makkelijk te monteren. De mount kan via twee bouten aan de voorzijde van de stuurpen worden bevestigd. 

Stuurhouder voor GoPro & fietslamp

Prachtige omgevingen, intensieve ritten en conditieopbouw. Fietsen is niet voor niets een erg geliefde bezigheid. Met de Wahoo mounts van Casecentive heb je de mogelijkheid om jouw fietsritten naar een hoger niveau te tillen. Naast het monteren van de Wahoo ELEMNT fietscomputers, stelt de Casecentive stem mount jou in staat om een GoPro of fietslamp aan de fiets te bevestigen. Zo kun je prestaties meten en jouw intensieve fietsritten vastleggen met een GoPro. Een mount met vele mogelijkheden!

Inhoud verpakking
- 1x Wahoo Bolt / Roam stem Mount
- 1x Gopro / actiecamera bevestiging
- 1x Licht klem bevestiging
- 2x Lange schroef

Let op: de GoPro en fietslamp kunnen niet tegelijk worden bevestigd op de stem mount.

SKU SBV339
Product SKU 8720153791960
EAN 8720153791960
Devices Wahoo Fitness ELEMNT BOLT, Wahoo Fitness ELEMNT BOLT V2, Wahoo Fitness ELEMNT ROAM
Brand Casecentive
Color Black
Material Aluminium