Griffin Survivor Endurance case 2 iPad Mini 5 (2019) zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €59.99

Aanbieding prijs €39.99

Bestseller! Sold over 287 times in the past year.

De Griffin Survivor Endurance case 2 voor iPad Mini 5 komt met een robuuste constructie en ingebouwde standaard. Door een speciale schokabsorptietechnologie biedt de case tot wel 4 meter aan valbescherming.


- Gedeeltelijk transparant
- Ingebouwde standaard
- Bestand tegen krassen en verkleuring
- FortiCore ™ schokabsorptietechnologie
- Verhoogde rand voor extra bescherming
Geïntegreerde Apple Pencil-houder

Devices Apple iPad Mini 5 (2019)

Regular Price: €59.99

Aanbieding prijs €39.99

  • Buy 10 for €34.99 each and save 13%

Griffin Survivor Endurance case 2 iPad Mini 5 (2019) zwart

De Griffin Survivor Endurance 2 heeft alles in huis om jouw iPad Mini voor langere tijd te beschermen. Met een vernieuwd design dat geïnspireerd is op avontuur en ultieme functionaliteit maak je van jouw iPad Mini 5 de ideale reisgenoot. De randen van de case zijn voorzien van verdikte materialen, zodat jouw iPad stevig in de hand ligt. Door de combinatie van design en slimme technologiën is de Griffin Endurance een hoesje dat maar weinig andere merken kunnen evenaren. 

iPad Mini 5 hoesje met extreme bescherming

Ondanks dat deze Griffin Survivor case enorm slank is, biedt het tot wel 4 meter aan valbescherming. Het hoesje is daarnaast getest volgens strenge militaire normen. Zo ben je er zeker van dat jouw iPad Mini 5 beschermd is in de meest extreme omstandigheden. Door een drielaagse constructie en FortiCore ™ schokabsorptietechnologie neemt jouw iPad vallen op alsof het niets is.

Transparante iPad case met ingebouwde Apple Pencil houder

Een gedeelte van de Griffin Endurance is transparant, waardoor het Apple logo van jouw iPad zichtbaar blijft. De gebruikte materialen zijn daarnaast bestand tegen krassen en verkleuring. De geïntergreerde antimicrobiële bescherming elimineert 99,9% van de bacteriën en ziektekiemen op het hoesje. De case is daarnaast voorzien van een ingebouwd kliksysteem waarin de Apple pencil op te bergen is. Dit voorkomt beschadigingen en zorgt ervoor dat je de pencil altijd bij de hand hebt.

Griffin iPad case met standaard

De Griffin Survivor Endurance 2 case komt voortaan met een ingebouwde standaard. Zo kun je jouw iPad horizontaal neerzetten en genieten van jouw favoriete films.

SKU SBX140
Product SKU GIPD-028-BKG-B
EAN 0191058136343
Kind of case / bag Back case (achterkant), Flip case
Devices Apple iPad Mini 5 (2019)
Brand Griffin
Color Black