Griffin Survivor All-Terrain hardcase iPad Air 1 roze

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €79.99

Aanbieding prijs €43.99

Met de roze (pink) Griffin iPad Air 1 Survivor hardcase hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan uw iPad Air. Deze ultra stevige Griffin Survivor case is ontworpen om de iPad onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.


De Griffin Survivor voor de iPad Air is naast de kleur roze (pink) in verschillende kleuren beschikbaar.


Ideaal voor scholen en vakmensen
De Griffin iPad Air Survivor is de nummer 1 case voor iPad Air gebruik op scholen. De iPad Air Survivor is valbestendig, heeft een standfunctie en is beschikbaar in verschillende kleuren. Let op: deze Survivor is geschikt voor de iPad Air 1, niet voor de iPad Air 2.

Devices Apple iPad Air (2013 / 1st)

Regular Price: €79.99

Aanbieding prijs €43.99

  • Buy 5 for €41.99 each and save 5%

Griffin Survivor Extreme Duty hardcase iPad Air 1 roze (pink)

Twee delen van verschillende materialen
De roze (pink) Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPad zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPad Air valt of ergens tegenaan stoot. 

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. 

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad Air beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad Air, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPad Air volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. 

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de iPad Air zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. 

Stevige afneembare riemclip en standaard
De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPad aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPad op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de iPad Air schuin op tafel neer te zetten.

De stevigste case op de markt voor de iPad Air
Wilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw iPad Air? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige iPad Air beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.

Niet overtuigd?, bekijk de video!

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten: 
iPad Air 1.

SKU SBA727
Product SKU GB36402-2
EAN 0685387368754
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming, With holder
Devices Apple iPad Air (2013 / 1st)
Brand Griffin
Color Pink
Material Hard plastic (Polycarbonaat)