Griffin Survivor Handstrap

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€14.99

De Griffin Survivor Handstrap is een bevestigbare 360 graden roterende riem die veelzijdige kijkhoeken biedt met een comfortabel en verstelbaar klittenbandsysteem. De Handstrap helpt gebruikers hun apparaat gemakkelijk te dragen. De handstrapt is compatibel met de Griffin Survivor en Endurance Series-cases.


- Comfortabele ligging van iPad
- Eenvoudig aan case te bevestigen
- Compatibel met de Griffin Survivor en Endurance Series-cases

€14.99
  • Buy 25 for €13.99 each and save 7%
  • Buy 50 for €12.99 each and save 14%

Griffin Survivor Handstrap

Een iPad komt met vele voordelen. Het enige wat je als vervelend kan ervaren is het grote formaat van de tablet. Het kan soms lastig zijn deze goed vast te houden. Dankzij het ingebouwde handvat kun jij jouw iPad voortaan met één hand bedienen. Het vermindert zelfs de kans op beschadingen, doordat de iPad minder snel zal vallen. De Handstrap kan in elke gewenste positie worden gedraaid.

Montage van de handriem op case

Draai de handriem om ervoor te zorgen dat het rode ontgrendellipje gecentreerd is tussen de schakelaaruitsparing op de handriem. Plaats de bovenkant van de handriembevestiging op de achterkant van de behuizing. Draai de onderkant van de houder op de achterkant van de behuizing totdat deze op zijn plaats vastklikt. Om te verwijderen, draai je de handriem om zodat het rode ontgrendellipje gecentreerd is tussen de schakelaaruitsparing. Duw het ontgrendelingslipje weg van het midden van de montagelift en draai naar boven. Je kunt dus zelf kiezen wanneer je de handstrap aan de case vastmaakt en verwijderd.

SKU SBW872
Product SKU GUNV-002-HAND
EAN 0191058110749
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming
Brand Griffin
Color Black