Griffin Survivor Shoulder Strap

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€12.99

De Griffin Survivor Shoulder Strap zorgt ervoor dat jouw favoriete Griffin cases nog makkelijker zijn in gebruik. Dankzij de Shoulderstrap kan je de iPad om je schouder overal mee naar toe nemen.Het vermindert zelfs de kans op beschadingen, doordat de iPad minder snel zal vallen. 


- Comfortabele manier voor het dragen van iPad
- Eenvoudig aan case te bevestigen
- Compatibel met de Griffin Survivor en Endurance Series-cases

€12.99
  • Buy 50 for €10.99 each and save 16%

Griffin Survivor Shoulderstrap 

Een iPad komt met vele voordelen. Het enige wat je als vervelend kan ervaren is het grote formaat van de tablet. Het kan soms lastig zijn deze gemakkelijk mee te nemen. Dankzij het ingebouwde handvat kun jij jouw iPad voortaan met één hand bedienen. Je kan dankzij de Shoulderstrap de iPad altijd om je schouder meenemen. Het vermindert zelfs de kans op beschadingen, doordat de iPad minder snel zal vallen. Montage van de hand- en schouderriem op case

Montage van de schouderriem aan case

Om de Shoulderstrap te monteren verwijder je eerst de uiteinden van de riem door de zijkanten van de clip in te drukken. Rijg de lus vanaf de achterkant van de behuizing in het ene gat en weer terug door het andere gat in dezelfde hoek. Haal de clip door de lus om hem vast te zetten.

SKU SBW600
Product SKU GUNV-003-SHLDR
EAN 0191058110756
Brand Griffin
Color Black