Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter (Thunderbolt)

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €13.99

Aanbieding prijs €11.99

Met de Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter / Thunderbolt-naar-DVI-adapter kunt u een modern digitaal scherm, zoals de 20- of 23-inch Apple Cinema Display, aansluiten op een iMac, Mac Pro, Mac Mini, MacBook, MacBook Pro of MacBook Air met een Mini DisplayPort of Thunderbolt. Met deze Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter / Thunderbolt-naar-DVI-adapter geniet u van de hoogste kwaliteit beeld.


LET OP!
Controleer uw handleiding of u wel een mini displayport aansluiting heeft. U kunt natuurlijk ook met onze klantenservice contact opnemen. Het kan zijn dat u de mini-DVI-adapter nodig heeft.


Kwaliteit voor een scherpe prijs
Deze Mini DisplayPort adapter is uitgekozen door ons serviceteam en werkt gegarandeerd. Bovendien is de adapter scherp geprijsd!

Regular Price: €13.99

Aanbieding prijs €11.99

  • Buy 20 for €9.99 each and save 17%

Mini DisplayPort/Thunderbolt-naar-DVI-adapter

De nieuwe MacBook, MacBook Pro en MacBook Air, iMac, Mac Pro en Mac Mini hebben allemaal een Mini DisplayPort (of Thunderbolt) waarop u met een adapter een extern beeldscherm of een projector kunt aansluiten. Op het beeldscherm kunt u dan al uw werk doen of u breidt er uw desktop mee uit. In combinatie met de projector kunt u in een synchrone weergave werken, zodat u bijvoorbeeld bij een presentatie hetzelfde ziet als uw publiek.

Sluit een DVI kabel aan op uw Mini DisplayPort of Thunderbolt
Met de Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter / Thunderbolt-naar-DVI-adapter kunt u een modern digitaal scherm met een DVI-connector aansluiten, zoals de 20- of 23-inch Apple Cinema Display. Raadpleeg de documentatie voor de juiste adapter of neem contact op met de fabrikant van uw beeldscherm. U kunt natuurlijk ook ons te allen tijde informeren voor de geschiktheid!  Deze Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter ondersteunt zowel de Mini DisplayPort-aansluiting als de Thunderbolt-aansluiting. Met deze Mini DisplayPort-naar-HDMI-adapter / Thunderbolt-naar-HDMI-adapter geniet u van zowel de hoogste kwaliteit beeld.

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten: 
Mac-computers met Mini DisplayPort (of Thunderbolt)
Dell-computers met Mini DisplayPort (of Thunderbolt)
HP-computers met Mini DisplayPort (of Thunderbolt)
Lenevo-computers met Mini DisplayPort (of Thunderbolt)
Microsoft-tablets met Mini DisplayPort (of Thunderbolt) 

SKU SBA029
Product SKU CH10005177
EAN 4250424908468
Brand Chesskin
Color White
Cable length 0,20 m