Mobiparts Bluetooth Keyboard Case Apple iPad Air (2019) / iPad Pro 10.5 (2017) Zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€69.99
Free Shipping

De Mobiparts Bluetooth Keyboard Case iPad Air 2019 / iPad Pro 10.5 (2017) Zwart is een tablethoes met toetsenbord en tabletstandaard in één. De hoes biedt dus niet alleen bescherming voor je tablet, maar stelt je daarnaast ook nog in staat om makkelijk te werken achter je iPad. Het toetsenbord is uitneembaar en verbind met de iPad door middel van Bluetooth. Ideaal voor thuiswerkers, onderweg of op kantoor. 


- Drie-in-één beschermcase voor iPad Air 2019 / iPad Pro 10.5 (2017) 
- Keyboard verbindt met Bluetooth (tot 10 meter afstand)
- Functioneert uitstekend als tabletstandaard
- Magnetisch uitneembaar toetsenbord
- Handige uitsparingen die belangrijke poorten + camera vrijhouden
- Krachtige oplaadbare lithium 450 mAh accu
- Accu gaat bij continu gebruik tot wel 60 uur mee
- Standby-tijd tot wel 30 dagen

Devices Apple iPad Air (2019 / 3rd), Apple iPad Pro 10.5" (2017)
€69.99
Free Shipping

Mobiparts Bluetooth Keyboard Case iPad Air 2019 / iPad Pro 10.5 (2017) 

Keyboard Case met uitneembaar toetsenbord

Altijd al meer uit je iPad Air of iPad Pro willen halen? Het kan met de Mobiparts Bluetooth Keyboard Case. Deze hoes met toetsenbord breidt de mogelijkheden van je iPad enorm uit. Niet alleen beschermt de hoes je iPad Air of iPad Pro tegen vallen of stoten, je kan dankzij deze hoes met toetsenbord ook eenvoudig teksten, mails of brieven schrijven, zonder te hoeven typen. Ideaal dus nu thuiswerken steeds meer de norm wordt en je nog meer, beter en efficiënter wil werken op je iPad. Ook voor onderweg of op kantoor is deze case geschikt aangezien bij het ontwerp van de hoes mobiliteit en gebruiksgemak voorop staat. Het toetsenbord verbind met Bluetooth en is via magneten makkelijk te bevestigen of los te halen, terwijl je altijd een beschermende hoes overhoudt. 

Optimale bescherming voor je iPad

De hoes is aan de buitenkant gemaakt van duurzaam PU-leer, terwijl de binnenkant is vervaardigd van een zachte voering. Op deze manier is je iPad optimaal beschermd tegen vallen, stoten of krassen. Daarnaast zijn er handige uitsparingen in de case zodat belangrijke poorten volledig bedienbaar blijven. Er is zelfs een uitsparing voor de camera van uw tablet. Daarnaast zijn er in de case handige uitsparingen gemaakt waardoor je alle knoppen, poorten en de camera kan blijven gebruiken.

Ingebouwde stand

De hoes beschikt tevens over een tabletstandaard, die naadloos is ingebouwd in de hoes. Door deze stabiele houder plaats je je iPad eenvoudig rechtop. Zet je toetsenbord hierbij en je creëert in een mum van tijd een perfecte werkplek. Of je plaatst je tablet zo dat je eenvoudig een film kijkt of een presentatie afspeelt. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

SKU SBW871
Product SKU MP-96541
EAN 8718066377692
Kind of case / bag Folio case
Devices Apple iPad Air (2019 / 3rd), Apple iPad Pro 10.5" (2017)
Brand Mobiparts
Color Black
Material PU leather