Mobiparts Comfort Fit Sport Armband Apple iPhone 11 Pro Max Zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€16.99

Wil jij makkelijk je prestaties bijhouden en ook nog muziek luisteren op je telefoon tijdens het hardlopen of andere workouts? Het kan met de Mobiparts Comfort Fit Sport Armband Apple iPhone 11 Pro Max! Deze telefoonhouder voor bij hardlopen, fitness of andere workouts biedt jou de mogelijkheid om gebruik te maken van alle functionaliteiten van je telefoon bij het sporten. De sportarmband is licht van gewicht waardoor deze amper hinder oplevert tijdens je activiteit.


- Comfortabele sportarmband met perfecte pasvorm
- Meet prestaties of luister muziek tijdens iedere activiteit
- Biedt uitstekende bescherming voor je iPhone
- Touchscreen blijft bedienbaar
- Licht, ademend materiaal dat je activiteit niet belemmert
- Inclusief handig sleutelvakje
- Uitsparingen voor bedrade headset
- Kan in de wasmachine

Devices Apple iPhone 11 Pro Max
€16.99

Mobiparts Comfort Fit Sport Armband Apple iPhone 11 Pro Max

De ideale telefoonhouder voor hardlopen, fitness of andere workouts

Sporten en gezond leven gaat een steeds groter deel van ons dagelijkse leven bedragen. De coronacrisis heeft dat nog maar eens benadrukt. Buiten hardlopen of fitnessen in de sportschool wordt alsmaar populairder. Voor velen van ons is het belangrijk om hun prestaties en vooruitgang bij te houden door middel van ontelbare apps. Of wat dacht je van muziek luisteren waarvan je nog meer energie krijgt? Hoe handig is het dan om een telefoonhouder voor je iPhone te hebben, zodat je altijd je prestaties dicht bij de hand hebt, of ongehinderd muziek kan luisteren tijdens het sporten? Met de sportarmband van Mobiparts is dit nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Sportarmband met handige kenmerken

De sportband heeft tal van nuttige features die jou het sporten zo makkelijk mogelijk maken. De band is van een zeer licht materiaal dat ook nog eens ademend is. Dit komt het comfort enorm ten goede en je zal amper de band voelen tijdens je workout. Hierdoor kan je je volledig concentreren op je activiteit. De beschermende rand voor over je touchscreen is van dun materiaal, waardoor je touchscreen volledig bedienbaar blijft. De uitsparingen die zijn aangebracht op de sportarmband geven je de mogelijkheid om de draadjes van je headset waarmee je muziek luistert weg te stoppen, zodat deze niet zomaar rond gaan slingeren. Als je de deur uitgaat voor een hardloopsessie of een uurtje in de sportschool, neem je je sleutels eenvoudig mee in het sleutelvakje op de sportband. De verstelbare klittenband sluiting zorgt ervoor dat deze armband bij iedereen past. Uitgesport? Dan gooi je je sportarmband gewoon in de wasmachine, aangezien de band daar zonder problemen in kan. Kortom, meer halen uit je workouts en de sport-apps op je telefoon? Ga dan voor de Mobiparts Comfort Fit Sport Armband! 

SKU SBW878
Product SKU MP-102311
EAN 8718066380111
Devices Apple iPhone 11 Pro Max
Brand Mobiparts
Color Black