Musthavz Power Delivery oplader 30W USB-C poort zwart

Pre-order
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€22.95

Dankzij de Musthavz Power Delivery oplader 30 Watt met USB-C poort kan je je smartphone of andere apparaten eenvoudig en snel opladen. Met een vermogen van 30 Watt heeft je apparaat binnen de kortste keren weer een volle accu. Deze krachtige adapter zorgt ervoor dat je binnen 30 minuten maarliefst 70% accuduur erbij hebt. Even ter vergelijking: een normale 5 Watt oplader laadt in een half uur 20% van je batterij op. Kortom, wil jij altijd met een volle accu op pad? Dan is een snellader zoals deze onmisbaar! 


- Snelle 30 Watt oplaadadapter
- Geschikt voor EU stopcontacten
- Laadt binnen een half uur 70% van je accu
- 1x USB-C poort
- Exclusief benodigde kabels

€22.95

Musthavz Power Delivery oplader 30 Watt met USB-C poort zwart

Een lege accu is natuurlijk nooit prettig, zeker niet onderweg of wanneer je net lekker aan het werken of ontspannen bent met je telefoon. Een oplader die je telefoon extra snel oplaadt is dan een ideale oplossing. De Musthavz Power Delivery oplader met een USB-C geeft je die oplossing. Normale adapters van 5W laden 20% tot 30% van je accu op in een half uur tijd. In diezelfde tijd haalt de oplader van Musthavz een percentage van 70%! Zelfs als je dus maar even de tijd hebt om op te laden, zul je dankzij deze snellader met een behoorlijk percentage aan accuduur op pad kunnen gaan.

Snelle oplader voor je smartphone of tablet

Smartphones en tablets bieden ons eindeloze mogelijkheden. Echter kunnen deze mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een film kijken, de accu van je smartphone in een rap tempo leeg trekken. Zo snel als je accu leeg is, zo snel wil je hem ook weer opladen. Dat kan met deze snellader van Musthavz. Voor het snelladen van je iPhone, Samsung Galaxy of andere smartphone heb je wel nog een snelle oplaadkabel nodig. Voor het snelle opladen van je tablet heb je eveneens een snelle kabel nodig, zoals bijvoorbeeld een USB-C naar USB-C. Al je apparaten tegelijkertijd op hoge snelheid opladen? De Musthavz Power Delivery oplader maakt het mogelijk dankzij zijn vermogen van 30 Watt! 

SKU SBX340
Product SKU MHHEADPD30WBLK
EAN 8718858430437
Brand Musthavz
Color Black