Musthavz Power Delivery oplader 20 Watt met USB-A en USB-C poort zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€18.95

Dankzij de Musthavz Power Delivery oplader met USB-A en USB-C poort 20 Watt kan je je smartphone of andere apparaten eenvoudig en snel opladen. Met een vermogen van 20 Watt heeft je apparaat binnen de kortste keren weer een volle accu. Deze krachtige adapter zorgt ervoor dat je binnen 30 minuten maarliefst 50% accuduur erbij hebt. Even ter vergelijking: een normale 5 Watt oplader laadt in een half uur 20% van je batterij op. Kortom, wil jij altijd met een volle accu op pad? Dan is een snellader zoals deze onmisbaar! 


- Snelle 20 Watt oplaadadapter
- Geschikt voor EU stopcontacten
- Laadt binnen een half uur 50% van je accu
- 1x USB-A poort
- 1x USB-C poort
- Exclusief benodigde kabels

€18.95

Musthavz Power Delivery oplader met USB-A en USB-C poort zwart

Een lege accu is natuurlijk nooit prettig, zeker niet onderweg of wanneer je net lekker aan het werken of ontspannen bent met je telefoon. Een oplader die je telefoon extra snel oplaadt is dan een ideale oplossing. De Musthavz Power Delivery oplader met zowel een USB-A als een USB-C geeft je die oplossing. Normale adapters van 5W laden 20% van je accu op in een half uur tijd. In diezelfde tijd haalt de oplader van Musthavz een percentage van 50%! Zelfs als je dus maar even de tijd hebt om op te laden, zul je dankzij deze snellader met een behoorlijk percentage aan accuduur op pad kunnen gaan.

Snelle oplader voor je smartphone of tablet

Smartphones en tablets bieden ons eindeloze mogelijkheden. Echter kunnen deze mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een film kijken, de accu van je smartphone in een rap tempo leeg trekken. Zo snel als je accu leeg is, zo snel wil je hem ook weer opladen. Dat kan met deze snellader van Musthavz. Voor het snelladen van je iPhone, Samsung Galaxy of andere smartphone heb je wel nog een snelle oplaadkabel nodig. Voor het snelle opladen van je tablet heb je eveneens een snelle kabel nodig, zoals bijvoorbeeld een USB-C naar USB-C. De USB-A poort levert maximaal 12W. Hiermee kun je vrijwel al je apparaten, zoals bijvoorbeeld je powerbank of AirPods, in een mum van tijd op.

Twee apparaten tegelijkertijd op hoge snelheid opladen? De Musthavz Power Delivery oplader maakt het mogelijk dankzij zijn vermogen van 20 Watt! 

SKU SBX338
Product SKU MHHEADPD001BLK
EAN 8718858430390
Brand Musthavz
Color Black