Steelplay Pro HD Streamers Pack 4 in 1

In bestelling, verwacht binnen 48/72 uur
Special offer

Regular Price: €128.99

Aanbieding prijs €113.99

Heb jij er altijd al van gedroomd om een infuencer/steamer/youtuber te worden? Met de Steelplay Pro HD Streamers Pack 4 in 1 MIC+CAM+SCREEN+TRIPODS kan jouw droom uitkomen en krijg je een zetje de goede richting op! Dit streaming pakket bevat namelijk alles om een goede start te maken!


- Green Screen
- Webcam
- Microfoon
- Standaard voor je microfoon
- Tas om spullen in op te bergen

Regular Price: €128.99

Aanbieding prijs €113.99

Free Shipping

Steelplay Pro HD Streamers Pack 4 in 1 MIC+CAM+SCREEN+TRIPODS

Het perfecte pakket voor iedere (beginnende) streamer / youtuber is hier! Start nu met het uitvoeren van je droom met dit complete streaming pakket. 

Webcam:
De webcam is voorzien van een ingebouwde LED-verlichting en kan opnemen met een Full HD revolutie (1080 P). De webcam is compatibel met Windows en Mac OS. Je kan de camera makkelijk koppelen met verschillende opname programma's zoals OBS, Xsplit, 1AB Streamer, Gameshow, Telestream Wirecasr, Ustream, Vmix. Let wel op! Deze programma's zijn niet bij de set inbegrepen. De webcam kan je gemakkelijk koppelen met elk divice met een USB 2.0- aansluiting.

Microfoon + Tripod:
De microfoon is makkelijk te bevestigen op de tripod en de tripod kan je vervolgens makkelijk op je device aansluiten met een 2 meter lange kabel. De kabel heeft een XLR aansluiting die over gaat naar een 3,5 jackaansluiting die je gemakkelijk in je device kan pluggen.

Greenscreen:
De Greenscreen kan je gemakkelijk opzetten d.m.v. een skelet. Het skelet bestaat uit poten die je in elkaar kunt schroeven en vervolgens een stang die de poten met elkaar verbindt. Aan deze stang kun je het Greenscreen hangen wat de afmetingen heeft van 2m bij 2m. Het Greenscreen is makkelijk te bevestigen met 4 clips die je aan de bovenzijde bevestigd. Als je alles bij elkaar hebt geïnstalleerd heb je een Greenscreen inclusief skelet van 3.4 meter breed en 2 meter hoog.

SKU SBV213
Product SKU EIAUT000051
EAN 3760210990986
Devices No
Brand Steelplay
Color Black
Material No
Inch size No
Cable length No
Product size No
Find your connection No