Twelve South Airfly USB-C

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€59.99
Free Shipping

Zou het niet geweldig zijn om twee draadloze koptelefoons tegelijk te kunnen gebruiken op vrijwel elk apparaat. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar de oplossing is gearriveerd! De Twelve South Airfly USB-C maakt jouw AirPods bekabeld en zorgt ervoor dat jij jouw draadloze oortjes vrijwel op elk apparaat kunt aansluiten. Of het nu in de sportschool is, aan de tv of in het vliegtuig. Met de Airfly USB-C kun jij voortaan samen draadloos naar muziek luisteren.


- Beschikt over een hoogwaardige USB-C aansluiting
- De Airfly wordt tijdens gebruik opgeladen (dankzij USB-C)
- Voorzien van een compact formaat, voor optimaal vervoer
- Verbind tot 2 sets AirPods of Bluetooth koptelefoons tegelijk
- Werkt met de meeste draadloze koptelefoons en draadloze oortjes
- Gaat tot wel 20 uur mee 

€59.99
Free Shipping

Twelve South Airfly USB-C

Zou jij ook zo graag naar romantische of spannende films kijken in het vliegtuig? Het is mogelijk gemaakt met de Twelve South Airfly USB-C. De AirFly USB-C is een kleine bluetooth-apparaatje dat draadloos verbinding maakt met jouw AirPods (of iedere andere draadloze koptelefoon) om muziek te kunnen luisteren uit entertainmentsystemen in vliegtuigen, in fitnesscentra en elke andere plek met een bedrade hooftelefoonaansluiting. Verbind met gemak jouw koptelefoon met de Airfly USB-C en plug deze in een mini jack aansluiting. Het is zo makkelijk! Daarnaast blijft AirFly USB-C geladen voor 20 uur.

Verbind tot wel 2 koptelefoons tegelijk
De Twelve South Airfly USB-C heeft de mogelijkheid om tot wel twee sets AirPods of draadloze hoofdtelefoons tegelijkertijd te koppelen. Hierdoor kun je samen met vrienden of familie naar dezelfde film of muziek luisteren, via je eigen koptelefoon of Airpods. 

Let op: De Twelve South Airfly USB-C is alleen aan te sluiten op apparaten met een werkende USB-C poort

SKU SBU671
Product SKU 12-1912
EAN 0811370022604
Brand Twelve South
Color White