Twelve South BookBook iPhone 12 / iPhone 12 Pro bruin

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€64.99
Free Shipping

De Twelve South BookBook iPhone 12 / iPhone 12 Pro zwart is een prachtig ontworpen portemonnee hoesje, met hands-free stand en verwijderbare shell, die allemaal in een vintage lederen boek zijn verpakt. BookBook heeft vakjes voor je ID, kaarten en geld. Wil je een video bekijken of FaceTimen met familie? BookBook vouwt in een displaystandaard voor handsfree gebruik overal. Ongeacht je behoeften, deze multifunctionele case heeft wat je zoekt.


- Een portemonneehoesje en een hands-free stand
- Mogelijkheid om pasjes en geld op te bergen
- Displaystandaard bruikbaar waar je ook bent
- Het functionele hoesje beschermt je iPhone 

Devices Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro
€64.99
Free Shipping

Twelve South BookBook iPhone 12 / iPhone 12 Pro bruin

Een portemonnee hoesje en een hands-free stand: alles in een

BookBook voor iPhone is een prachtig ontworpen portemonnee hoesje met een hands-free stand en dat allemaal in een leren boek verpakt. BookBook biedt de mogelijkheid om je ID, pasjes en geld te bewaren. Wil je een video met familie bekijken of FaceTimen? BookBook kan in een displaystandaard geplaatst worden voor handsfree gebruik waar je ook bent. BookBook heeft een hoesje die je iPhone beschermt. Ongeacht je behoeften, dit functionele hoesje beschermt je iPhone 12 / iPhone 12 Pro.

Bescherming en toegang
De BookBook-wallet iPhone 12 / iPhone 12 Pro cases biedt niet alleen bescherming, maar zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van je iPhone volledige toegankelijk blijven. Daarnaast kunt je je iPhone opladen zonder deze uit de BookBook te verwijderen.

Gebruiksgemak
Ook aan je ID-kaart of rijbewijs is gedacht aangezien hier een doorzichtig venster voor is gemaakt, zodat je je ID-kaart of rijbewijs niet uit je BookBook hoeft te halen. Mocht je je identiteitsbewijs toch uit je portefeuille moeten halen, dan heeft het venster een handige opening voor je duim waarmee je je identiteitsbewijs gemakkelijk naar buiten kunt schuiven. De portefeuille bevat verticale sleuven (4 sleuven) en een horizontaal vak voor bankpassen, creditcards, contant geld en bonnetjes.

Twee cases in een
Nieuw aan de BookBook is de verwijderbare hardcase (cradle). Om je iPhone zit de hardcase en deze klik je in de BookBook. Soms is het niet handig om de gehele BookBook case in een standaard te zetten of mee te nemen, daarom kun je de hardcase uit de BookBook nemen.

SKU SBW031
Product SKU 12-2103
EAN 0811370023694
Kind of case / bag Wallet case
Devices Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro
Brand Twelve South
Color Brown
Material Leather