Twelve South BookBook iPhone 14 MagSafe black

Pre-order
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€69.99
Free Shipping

De Twelve South BookBook iPhone 14, is een prachtig ontworpen portemonnee case met handsfree standaard. Het hoesje komt met een design van een vintage leren boek. BookBook heeft vakjes voor je ID, pasjes en geld. 


- Een portemonnee case en een handsfree standaard
- Mogelijkheid om pasjes en geld op te bergen
- Ingebouwde standaard om de iPhone neer te zetten
- Het functionele hoesje beschermt je iPhone
- Magsafe gebruik mogelijk

Devices Apple iPhone 14
€69.99
Free Shipping

Twelve South BookBook iPhone 14 MagSafe black

iPhone 14 bruin portemonnee case met een standaard

De BookBook case van Twelve South is een prachtig ontworpen portemonnee case met een handsfree standaard. BookBook biedt de mogelijkheid om jouw ID, pasjes en geld op te bergen. Onderweg even een film of serie kijken? Geen probleem, de Twelve South BookBook case kan dankzij zijn ingebouwde standaard horizontaal worden neergezet. Wat je ook nodig hebt, deze functionele case beschermt je iPhone 14 tegen vallen en stoten.

Ultra bescherming voor de iPhone 14 

De BookBook wallet iPhone 14 hoesjes bieden niet alleen de nodige bescherming, maar zorgen er ook voor dat het scherm en de knoppen van je iPhone volledig toegankelijk blijven. Bovendien kun je jouw iPhone opladen zonder deze uit de BookBook case te halen.

Een praktische portemonnee case

Ook aan jouw ID kaart of rijbewijs is gedacht, aangezien hiervoor een transparant venster is gemaakt. Zo hoef je jouw ID-kaart of rijbewijs niet uit de BookBook case te halen. Als je jouw ID kaart toch uit je portemonnee moet halen, heeft het venster een handig duimgat waarmee je je ID er gemakkelijk uit kunt schuiven. De portemonnee bevat verticale vakken (4 vakken) en een horizontaal vak voor bankpasjes, creditcards, contant geld en bonnetjes.

Losse backcase en wallet case in één

Nieuw bij de BookBook is de uitneembare hardcase (cradle). De harde case wordt om je iPhone gewikkeld en je klikt hem in de BookBook. Soms is het niet handig om de hele BookBook case in een standaard te zetten of mee te nemen. Als je de iPhone nu uit de case haalt blijft hij alsnog beschermd door de backcase.

MagSafe opladen met de portemonnee case

Deze BookBook iPhone 14 is compitabel met de MagSafe-oplader van Apple. Deze portemonnee case beschikt over een nieuwe speciale achterkant waardoor het geschikt is voor het opladen via MagSafe.

 

SKU SBY878
Product SKU TS-2223
EAN 0811370024547
Kind of case / bag Back case (achterkant), Folio case, Wallet case
Devices Apple iPhone 14
Brand Twelve South
Color Black
Material Leather