Twelve South BookBook iPhone 14 Pro MagSafe black

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Pro variant
€69.99
Free Shipping

De Twelve South BookBook iPhone 14 Pro, is een prachtig ontworpen portemonnee case met handsfree standaard. Het hoesje komt met een design van een vintage leren boek. BookBook heeft vakjes voor je ID, pasjes en geld. 


- Een portemonnee case en een handsfree standaard
- Mogelijkheid om pasjes en geld op te bergen
- Ingebouwde standaard om de iPhone neer te zetten
- Het functionele hoesje beschermt je iPhone
- Magsafe gebruik mogelijk

€69.99
Free Shipping

Twelve South BookBook iPhone 14 Pro MagSafe black

iPhone 14 Pro black portemonnee case met een standaard

De BookBook case van Twelve South is een prachtig ontworpen portemonnee case met een handsfree standaard. BookBook biedt de mogelijkheid om jouw ID, pasjes en geld op te bergen. Onderweg even een film of serie kijken? Geen probleem, de Twelve South BookBook case kan dankzij zijn ingebouwde standaard horizontaal worden neergezet. Wat je ook nodig hebt, deze functionele case beschermt je iPhone 14 Pro tegen vallen en stoten.

Ultra bescherming voor de iPhone 14 Pro

De BookBook wallet iPhone 14 Pro hoesjes bieden niet alleen de nodige bescherming, maar zorgen er ook voor dat het scherm en de knoppen van je iPhone volledig toegankelijk blijven. Bovendien kun je jouw iPhone opladen zonder deze uit de BookBook case te halen.

Een praktische portemonnee case

Ook aan jouw ID kaart of rijbewijs is gedacht, aangezien hiervoor een transparant venster is gemaakt. Zo hoef je jouw ID-kaart of rijbewijs niet uit de BookBook case te halen. Als je jouw ID kaart toch uit je portemonnee moet halen, heeft het venster een handig duimgat waarmee je je ID er gemakkelijk uit kunt schuiven. De portemonnee bevat verticale vakken (4 vakken) en een horizontaal vak voor bankpasjes, creditcards, contant geld en bonnetjes.

Losse backcase en wallet case in één

Nieuw bij de BookBook is de uitneembare hardcase (cradle). De harde case wordt om je iPhone gewikkeld en je klikt hem in de BookBook. Soms is het niet handig om de hele BookBook case in een standaard te zetten of mee te nemen. Als je de iPhone nu uit de case haalt blijft hij alsnog beschermd door de backcase.

MagSafe opladen met de portemonnee case

Deze BookBook iPhone 14 Pro is compitabel met de MagSafe-oplader van Apple. Deze portemonnee case beschikt over een nieuwe speciale achterkant waardoor het geschikt is voor het opladen via MagSafe.

 

SKU SBY880
Product SKU TS-2227
EAN 0811370024585
Kind of case / bag Back case (achterkant), Folio case, Wallet case
Brand Twelve South
Color Black
Material Leather
Encuentre su conexión Magsafe iPhone