Apple Clear Case iPhone 11 transparant

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €44.99

Aanbieding prijs €29.99

Op zoek naar een hoesje voor je nieuwe iPhone 11? De Apple clear case iPhone 11 transparant biedt een goede bescherming en een unieke afwerking. Het originele Apple iPhone 11 hoesje sluit perfect aan en straalt absolute klasse uit. Het siliconen materiaal zorgt voor ultiem comfort en een betrouwbare bescherming tijdens het gebruiken van je waardevolle iPhone. Wacht niet langer en geef je iPhone de bescherming die hij verdient.

Devices Apple iPhone 11

Regular Price: €44.99

Aanbieding prijs €29.99

Apple clear case iPhone 11 transparant

Wat doe je zodra je een nieuwe iPhone koopt? Beschermen natuurlijk! Apple heeft hier zelf hoesjes voor ontwikkeld die jouw iPhone de nodige bescherming biedt. Er is veel keuze uit iPhone 11 hoesjes, maar dit is toch wel een van de beste hoesjes die ook nog eens zijn stijl behoudt. 

Comfortabel Apple hoesje

Het flinterdunne siliconen Apple hoesje doet niks af aan de functionaliteit van je iPhone. Het hoesje ligt supergoed in de hand en alle knoppen blijven goed bereikbaar. Dit is misschien wel het hoesje die het dichtst bij de iPhone zelf in de buurt komt. Je merkt nauwelijks dat je een hoesje gebruikt, maar je iPhone is wel goed beschermd!

Stijlvolle bescherming

Zowel de binnen- als buitenkant zorgen voor een supergoede bescherming van je iPhone. De buitenkant bestaat uit een comfortabele TPU laag. Dit zorgt ervoor dat je iPhone wel tegen een stootje kan. De goede bescherming doet niks af aan je stijlvolle iPhone. Het hoesje sluit perfect aan op je iPhone en is speciaal door Apple ontwikkeld om goed te matchen met jouw iPhone.

Een uniek Apple design

Apple designt niet alleen zijn iPhones, maar ook de iPhone hoesjes tot perfectie. Duizenden uren aan tests zorgen voor de perfecte combinatie van stijl, bescherming en comfort die in dit hoesje zijn verweven. Wacht niet langer en verrijk je iPhone met een Apple hoesje!

SKU SBV899
Product SKU MWVG2ZM/A
EAN 0190199287747
Kind of case / bag Back case (achterkant)
Devices Apple iPhone 11
Brand Apple
Color Clear