Apple Silicone MagSafe Case iPhone 12 Pro Max Pink Citrus

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Pro Max variant

Regular Price: €39.99

Aanbieding prijs €26.99

Op zoek naar een hoesje voor je iPhone 12 Pro Max? De Apple MagSafe Case iPhone 12 Pro Max in de kleur pink citrus biedt een goede bescherming en een unieke afwerking. Het originele iPhone 12 Pro Max hoesje sluit perfect aan en straalt absolute klasse uit. Het siliconen materiaal zorgt voor ultiem comfort en een betrouwbare bescherming tijdens het gebruiken van je waardevolle iPhone. Wacht niet langer en geef je iPhone de bescherming die hij verdient.


Tip van SB Supply: voeg een Casecentive screenprotector toe voor een nog betere bescherming!

Devices Apple iPhone 12 Pro Max

Regular Price: €39.99

Aanbieding prijs €26.99

Apple MagSafe Case iPhone 12 Pro Max pink citrus

Een belangrijke stap na het aankopen van een smartphone is het zorgen voor bescherming. Apple heeft hier zelf hoesjes voor ontwikkeld die jouw iPhone de nodige bescherming biedt. Een van de beste hoesjes voor je smartphone die ook nog eens zijn stijl behoudt. 

Comfortabel Apple hoesje

Het feit dat het flinterdunne silicone Apple hoesje erg dun is, doet niks af aan de functionaliteit van je iPhone. Het hoesje ligt supergoed in de hand en alle knoppen blijven goed bereikbaar. Dit is misschien wel het hoesje die het dichtst bij de iPhone zelf in de buurt komt. Je merkt nauwelijks dat je een hoesje gebruikt, maar je iPhone is wel goed beschermd!

Stijlvolle bescherming

Zowel de binnen- als buitenkant zorgen voor een supergoede bescherming van je iPhone. De binnenkant is afgewerkt met superzacht microvezel en de buitenkant bestaat uit een comfortabele siliconen laag. Deze combinatie zorgt ervoor dat je iPhone wel tegen een stootje kan. De goede bescherming doet niks af aan je stijlvolle iPhone. Het hoesje sluit perfect aan op je iPhone en is speciaal door Apple ontwikkeld om goed te matchen met jouw iPhone.

MagSafe friendly case  

De perfect uitgelijnde magneten maken draadloos opladen sneller en eerder dan vooraf. Wanneer het tijd is om op te laden, laat je het hoesje gewoon op jouw iPhone zitten en plaats je hem op jouw MagSafe-oplader. Of plaats hem op een Qi-gecertificeerde oplader.

Een uniek Apple design

Apple designt niet alleen zijn iPhones, maar ook de iPhone hoesjes tot perfectie. Duizenden uren aan tests zorgen voor de perfecte combinatie van stijl, bescherming en comfort die in dit hoesje zijn verweven. Wacht niet langer en verrijk je iPhone met een Apple hoesje!

SKU SBX898
Product SKU MHL93ZM/A
EAN 0194252169254
Kind of case / bag Back case (achterkant)
Devices Apple iPhone 12 Pro Max
Brand Apple
Color Pink
Material Silicone
Encuentre su conexión Magsafe iPhone