Casecentive Glass Screenprotector 2D iPhone 13 Pro Max

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Max variant
€12.99

De Casecentive Tempered Glass Screen Protector is gemaakt van écht (gehard) glas en biedt optimale bescherming. Voorkom krassen, scheuren en vingerafdrukken op jouw iPhone 13 Pro Max scherm met Casecentive!


- Gegarandeerd bubbelvrij 
- Vervaardigd uit kristalhelder glas
- Vet-afstotend en anti-vingerafdruk
- Asahi-glas met een hardheid van 9H
- Bestendig tegen krassen en stoten 
- Ultra dunne screenprotector
- Case-Friendly, dus werkt in combinatie met elke iPhone hoes.

Devices Apple iPhone 13 Pro Max
€12.99

Casecentive Glass Screenprotector 2D iPhone 13 Pro Max

De smartphone is een belangrijke gadget in ons leven. Aangezien we deze steeds vaker gebruiken, is bescherming noodzakelijk. Daarnaast wil je voorkomen dat je honderden euro's uit moet geven aan een nieuw iPhone scherm. Deze Casecentive Tempered Glass Screen Protector zorgt ervoor dat jouw iPhone scherm beschermd wordt tegen diepe / lichte krassen, stoten en vallen. Belangrijk is het om de stappen te volgen die verder in deze tekst staan om de screenprotector aan te brengen.

Kristalheldere screenprotector voor de iPhone 13 Pro Max

De Casecentive Tempered Glass Screenprotector is niet zomaar een screenprotector. Deze is namelijk vervaardigd uit écht (gehard) glas. Een glazen screenprotector biedt betere bescherming dan een normale plastic screenprotector. Zo is een glazen screenprotector kras vrij en voorkom je vingerafdrukken op het touchscreen. De Casecentive 2D scherm protector wordt echt onderdeel van jouw iPhone scherm, zonder dat je merkt dat deze op je scherm zit. De touch sensitiviteit en uitstraling van jouw iPhone blijft zoals je deze gewend bent. Bovendien is het beschermglas eenvoudig aan te brengen. Er zullen geen bubbels op het scherm ontstaan door een speciale coating. 

Een 2D beschermglas met een hardheid van 9H

Als we het hebben over een 2D-screenprotector, wil dit zeggen dat er geen afgeronde randen zitten aan het beschermglas. Hierdoor is het breken van de screenprotector via de zijkant niet aannemelijk. Het glas van de protector heeft een hardheid van 9H. Dit betekent dat wanneer je met een potlood schuin op de glazen screenprotector drukt er geen beschadiding of kras zichtbaar is. Hierdoor kan er geen schade aan het scherm worden aangebracht door bijvoorbeeld sleutels.

Aanbrengen van een screenprotector

Het aanbrengen van de Casecentive Tempered Glass Screen Protector is makkelijk, maar vereist wel de nodige focus. Voordat je de glazen screenprotector van Casecentive gaat aanbrengen is het cruciaal dat het scherm schoon is. In de verpakking worden daarom verschillende schoonmaakmiddelen geleverd ''zie inhoud verpakking''. Begin onderaan en druk de screenprotector langzaam van onder naar boven tegen het scherm. Als er zich bubbels vormen, gebruik dan het microvezel doekje om deze naar de rand om dit als het ware weg te duwen.

Scherm protector met anti-kras laag

De scherm protector voegt een supersterke glaslaag toe die zeer krasvast is. Je zult dus niet snel krassen zien. Doordat het glas gehard is houdt het zichzelf bij elkaar, zelfs wanneer het gebarsten of gebroken is. Dit zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele glasscherven. Deze 2D Casecentive screenprotector is daarnaast 'case friendly'. Dit betekent dat de uiterste randen van de iPhone niet worden bedekt door de screenprotector, waardoor iedere case zou moeten passen.

Inhoud verpakking:
- 1x screenprotector
- 1x schoonmaak doekje
- 1x microvezel doekje
- 1x stofverwijderaar

Tip van SB Supply: Zorg dat je iPhone scherm is schoongemaakt, voordat je de screenprotector plaatst.

SKU SBX315
Product SKU 8720153794336
EAN 8720153794336
Devices Apple iPhone 13 Pro Max
Brand Casecentive
Color Clear