Catalyst Waterproof Case iPad Air 2 / Pro 9,7 zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €129.99

Aanbieding prijs €109.99

Free Shipping

De beste bescherming zoeken voor uw Apple iPad Air 2 of Pro 9,7 is niet altijd gemakkelijk, maar de zwarte Catalyst iPad Pro 9,7 waterproof case brengt daar verandering in. De hoge kwaliteit waterproof cases van Catalyst bieden alledaagse bescherming, ook tijdens bizarre weersomstandigheden. De iPad wordt beschermd tegen regen, sneeuw, zand en modder, zodat de device altijd en overal is te gebruiken.


De zwarte Catalyst case is de ultieme case voor de iPad Pro 9,7. De iPad Pro 9,7 waterproof case van Catalyst bevat in tegenstelling met andere waterproof cases ultiem gebruiksgemak, de iPhone kan eenvoudig worden geplaatst en verwijderd. Ook kunt u gebruik blijven maken van TouchID als uw iPad Pro 9,7 in de case zit.

Devices Apple iPad Air (2014 / 2nd), Apple iPad Pro 9.7" (2016)

Regular Price: €129.99

Aanbieding prijs €109.99

Free Shipping
  • Buy 5 for €104.99 each and save 5%
  • Buy 12 for €99.99 each and save 10%

Catalyst waterproof case iPad Air 2 / Pro 9,7 zwart


De Catalyst waterproof case is verfijnd met een transparante behuizing bij de  voor- en achterkant. Hierdoor ziet dat catalyst case er stijvol uit. 

De catalyst beschikt over een Hard-coated optische lens. Hiermee wordt de lens beschermd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw fotografie. Wanneer u de catalyst in gebruikt heeft kunt u nogsteed gebruik maken van de Touch ID. Door de akoestische membranen blijft de muziek helder en kunt u nogsteeds genieten van uw favorieten muziek. Wilt u liever alleen gienten van uw muziek? Dat kan natuurlijk. Bij de catalyst case wordt een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm bijgeleverd. Dit is een verlengstuk waardoor u één hoofdtelefoon kan aansluiten op uw iPad. 


Water: De Catalyst iPad Pro 9,7 case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 2 meter (6.6ft) van meer dan IP-68, de hoogste "internationale bescherming" rating. Uiteraard is de case ook te gebruiken in de sneeuw.

Zand: De Catalyst case is continu en permanent in het afdichten van uw iPad Pro 9,7 tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van uw iPad Pro 9,7. Geen enkele andere case biedt deze bescherming.

Schokken: De Catalyst case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokken te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810G. Dit betekent dat het de iPad ten alle tijden is beschermd, zelfs als u uw iPad laat vallen tot een hoogte van twee meter op een betonnen ondergrond.

Het installeren van de Catalyst waterproof iPad Pro 9,7 case is in tegenstelling tot andere waterdichte cases gemakkelijk. U klikt de iPad in de voorkant van de case - klikt de achterkant in de case en sluit de sluiting aan de onderkant van de case. Maak voor installatie altijd gebruik van een watertest en volg de instructies!

Kenmerken:
- Een waterproof case die de iPad Pro 9,7 optimale bescherming biedt.
- Bestand tegen regen, sneeuw, zand en modder.
- Opgewassen tegen vallen (tot 2 meter) en stoten.
- Waterproof tot een diepte van 5 meter (IP68 geclassificeerd).
- De case is slank, stijlvol en functioneel.
- Alle knoppen en poorten blijven volledig beschikbaar.
Touch ID compatibel
Geïntegreerde touchscreen

Afmeting:
25.64cm x 18.59cm x 1.80cm

SKU SBQ709
Product SKU CATIPDPRO9BLK
EAN 4897041790696
Kind of case / bag Back case (achterkant), Extreme bescherming, Waterproof
Devices Apple iPad Air (2014 / 2nd), Apple iPad Pro 9.7" (2016)
Brand Catalyst
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)