Catalyst waterproof case iPhone 7 Plus zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Plus variant

Regular Price: €99.99

Aanbieding prijs €89.99

Free Shipping

De beste bescherming zoeken voor uw Apple iPhone 7 Plus is niet altijd gemakkelijk, maar de zwarte Catalyst iPhone 7 Plus waterproof case brengt daar verandering in. De hoge kwaliteit waterproof cases van Catalyst bieden alledaagse bescherming, ook tijdens bizarre weersomstandigheden. De iPhone wordt beschermd tegen regen, sneeuw, zand en modder, zodat de device altijd en overal is te gebruiken.


De zwarte Catalyst iPhone 7 Plus case is de ultieme case voor de iPhone 7 Plus. De iPhone 7 Plus waterproof case van Catalyst bevat in tegenstelling met andere waterproof cases ultiem gebruiksgemak, de iPhone kan eenvoudig worden geplaatst en verwijderd. De voor- en achterkant is immers volledig doorzichtig. Ook kunt u gebruik blijven maken van TouchID als uw iPhone 7 Plus in de case zit.


De uitstekende geluidskwaliteit en permanente waterdicht garantie maakt de Catalyst case tot de beste in zijn soort. 

Devices Apple iPhone 7 Plus

Regular Price: €99.99

Aanbieding prijs €89.99

Free Shipping

Catalyst waterproof case iPhone 7 Plus zwart 

De zwarte Catalyst iPhone 7 Plus case is de ultieme case voor de iPhone 7 Plus. De iPhone 7 Plus waterproof case van Catalyst bevat in tegenstelling met andere waterproof cases ultiem gebruiksgemak, de iPhone kan eenvoudig worden geplaatst en verwijderd. De voor- en achterkant is immers volledig doorzichtig. Ook kunt u gebruik blijven maken van TouchID als uw iPhone 7 Plus in de case zit.

De uitstekende geluidskwaliteit en permanente waterdicht garantie maakt de Catalyst case tot de beste in zijn soort. 

Water: De Catalyst iPhone 7 Plus case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 2 meter (6.6ft) van meer dan IP-68, de hoogste "internationale bescherming" rating. Met de Catalyst Waterproof case kunt u  de onhandige onderwater camera thuis laten. Uiteraard is de case ook te gebruiken in de sneeuw.

Zand: De Catalyst case is continu en permanent in het afdichten van uw iPhone 7 Plus tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van uw iPhone 7 Plus. Geen enkele andere case biedt deze bescherming.

Schokken: De Catalyst case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokke te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810G. Dit betekent dat het de iPhone ten alle tijden is beschermd, zelfs als u uw iPhone laat vallen tot een hoogte van twee meter op een betonnen ondergrond.

Het installeren van de Catalyst waterproof iPhone 7 Plus case is in tegenstelling tot andere waterdichte cases gemakkelijk. U klikt de iPhone in de voorkant van de case - klikt de achterkant in de case en sluit de sluiting aan de onderkant van de case. Maak voor installatie altijd gebruik van een watertest en volg de instructies!

Kenmerken:
- Een dunne waterproof case (11.4 mm) die de iPhone 7 Plus optimale bescherming biedt.
- Bestand tegen regen, sneeuw, zand en modder.
- Ultiem gebruiksgemak: de iPhone kan eenvoudig worden geplaatst en verwijderd 
- Opgewassen tegen vallen (tot 2 meter) en stoten.
- Waterproof tot een diepte van 5 meter (IP68 geclassificeerd).
- De case is slank, stijlvol en functioneel.

Afmeting:
12.6mm x 171mm x 88.3mm

Bij dit producten wordt standaard een handriempje meegeleverd.

SKU SBQ907
Product SKU CATIPHO7PBLK
EAN 4897041790795
Kind of case / bag Waterproof
Devices Apple iPhone 7 Plus
Brand Catalyst
Color Black
Material Hard plastic (Polycarbonaat)