Litter-Robot 4 Carbon Filters 6 pack

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€40.00
Read more about Litter-Robot.
Additional product. This product requires Litter-Robot 4 Automatic Self-Cleaning Litter Box black.

De Litter-Robot 4 heeft een optioneel OdorTrap™-systeem dat geuren neutraliseert vanuit de kattenbak met de afgesloten afvallade en koolstoffilter. De flexibele koolstoffilter ligt rechtstreeks over de afvallade en absorbeert geuren.


- 6 stuks koolstoffilters
- Helpt bij het verminderen van geuren van de kattenbak
- Compatibel met Litter-Robot 4
- Vervang de koolstoffilter elke maand (aanbevolen)

€40.00

Litter-Robot 4 Koolstoffilters 6-pack

De Litter-Robot 4 Koolstoffilters zijn de essentiële toevoeging voor jouw zelfreinigende Litter-Robot 4 kattenbak, ontworpen om jouw huis vrij te houden van onaangename geuren en een frisse omgeving te behouden voor zowel jou als jouw kat. Deze koolstoffilters van hoge kwaliteit zijn specifiek ontworpen om effectief geuren te neutraliseren en vast te houden, zodat je kunt genieten van een geurloze en comfortabele leefruimte.

Geavanceerde Geurcontrole: Deze koolstoffilters zijn ontworpen om geurmoleculen effectief te absorberen, waardoor onaangename geuren worden geminimaliseerd.

Perfecte Compatibiliteit: Speciaal ontworpen om naadloos in het filtersysteem van de Litter-Robot 4 kattenbak te passen. Eenvoudige installatie voor directe resultaten.

Langdurige Prestaties: Iedere koolstoffilter heeft een indrukwekkende levensduur, wat betekent dat je gedurende een lange periode van schone, frisse lucht in jouw huis kunt genieten.

Huisdiervriendelijk Ontwerp: Deze filters zijn veilig en niet-giftig, waardoor de gezondheid van jouw kat altijd beschermd is tijdens het gebruik van de Litter-Robot kattenbak.

Verbeterde Luchtkwaliteit: Door de verspreiding van geuren in huis te verminderen, dragen de filters bij aan een schonere en gezondere omgeving voor zowel jou als jouw huisdier.

Zorg voor een prettige leefomgeving met de Litter-Robot 4 Koolstoffilters. Deze filters voldoen aan de hoge standaarden van Litter-Robot en dragen bij aan een positieve ervaring voor zowel jou als jouw kat. Ervaar geavanceerde geurcontrole en een schonere leefruimte met deze effectieve koolstoffilters. Bestel nu en geniet van een frisse omgeving voor jou en jouw harige metgezel.

SKU SBZ476
Product SKU LR4-6000-6PK
EAN 0810034225184
Brand Litter-Robot
Color Black