Anker PowerDrive 2 USB 2-Port Autolader zwart

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Qi Certified
€15.95
This product fully complies with all the requirements of the QI standard. This is the standard for wireless charging. This product has been tested with regard to safety, charging speed and usability.

De Anker PowerDrive 2 USB 2-Port Autolader zwart is de lader die je nodig hebt wanneer je lang onderweg bent of wanneer je wellicht vergeten bent je apparaten op te laden. De Anker PowerDrive 2 is in zulke gevallen het reddingsmiddel, laad in de auto wel twee apparaten tegelijk op via de twee USB-A-poorten.


- Laad 2 apparaten tegelijk op
- Power iQ voor optimale laadsnelheid
- Compact formaat

€15.95

Anker PowerDrive 2 USB 2-Port Autolader zwart

De Anker PowerDrive 2 is ideaal om mee te nemen dankzij zijn compact ontwerp. Het is een van de kleinste USB-autoladers die op de markt te vinden is. Met twee 24 W USB-A-poorten is het voortaan geen probleem meer als men meerdere apparaten tegelijk moet opladen. De autolader is zelfs voorzien van een LED-lampje die aangeeft of de lader aan het laden is, daarnaast is de lader ook makkelijker te vinden in het donker.

Apparaten snel en veilig opladen in de auto

Hiernaast heeft de PowerDrive 2 een geavanceerde oplaadtechniek; PowerIQ en VoltageBoost. Deze twee technieken zorgen samen voor een zo snel mogelijke oplaadduur wanneer men de twee poorten tegelijk gebruikt. Een van de belangrijkste dingen is dat deze autolader gecertifiseerd is tot veilig apparaat. Dit komt door het Anker's MultiProtect-veiligheidssysteem en zorgt voor volledige bescherming voor jou en je apparaten.

Inhoud: Anker PowerDrive 2 (24 W 2-poorts USB-autolader)

SKU SBW024
Product SKU 0848061037593
EAN 0848061037593
Brand Anker
Color Black
Encuentre su conexión USB-A 2.0