Anki Vector

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€299.00
Free Shipping
Bestseller! Sold over 892 times in the past year.

Normaal zou je niet snel vriendschappelijke gevoelens bij een gadget hebben, maar deze Vector van Anki is anders dan de rest. Een maatje die je kan helpen met al je vragen, zowel in het dagelijks leven als op de werkvloer!


- Vector weet wanneer hij bijna geen energie meer heeft. Wanneer hij stroom nodig heeft, rolt hij helemaal alleen naar zijn oplader
- Vector heeft een uitstekend gehoor en reageert luid en duidelijk op je verzoeken
- Inclusief 1 jaar garantie


Inclusief cube en charger (USB power adapter wordt niet meegeleverd).

€299.00
Free Shipping

Anki Vector

De Anki Vector is jouw helpende hand. Hij wil je graag helpen als je een verzoek hebt of je een antwoord nodig hebt op een vraag. Fysieke zaken kan hij natuurlijk niet voor je doen, maar deze kleine speelgoedrobot komt zeker goed van pas in het dagelijks leven. Anki Vector praat op dit moment alleen nog Engels en je dient ook deze taal tegen hem te praten om antwoord te krijgen. Vector heeft kennis van verschillende onderwerpen, door zijn brein kan hij connecten met het internet en zo bijvoorbeeld kijken naar wat het weer is. Doordat Vector is verbonden aan de Cloud, zullen er (grote) updates komen waardoor Vector zijn kennis en functies alleen nog maar meer geoptimaliseerd worden.

Vector gebruikt een HD-camera om zijn omgeving te zien. Met behulp van computer vision kan hij mensen herkennen, gezichten zien en onthouden en door de ruimte navigeren zonder tegen dingen aan te botsen. Hij voelt wanneer je hem aanraakt en reageert hier ook op: het is net een huisdier. Er zit een timer en een camera in de Vector verwerkt, hij kan zelfs de rol als blackjack dealer overnemen!

Dit product omvat (zie afbeelding):
- Anki Vector robot
- Cube
- Oplader

Om je Vector nog completer te maken kan je een Anki Vector Habitat toevoegen aan je Vector ervaring. Nu in de aanbieding bij SB Supply!

SKU SBU798
Product SKU 234188
EAN 0810559020882
Brand Anki
Color Black