Apple silicone case iPhone 11 Pro rood

Pre-order
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €39.99

Aanbieding prijs €29.99

Op zoek naar een hoesje voor je nieuwe iPhone 11 Pro? De Apple silicone case iPhone 11 Pro in de kleur rood biedt een goede bescherming en een unieke afwerking. Het originele Apple iPhone 11 Pro hoesje sluit perfect aan en straalt absolute klasse uit. Het siliconen materiaal zorgt voor ultiem comfort en een betrouwbare bescherming tijdens het gebruiken van je waardevolle iPhone. Wacht niet langer en geef je iPhone de bescherming die hij verdient.

Devices Apple iPhone 11 Pro

Regular Price: €39.99

Aanbieding prijs €29.99

Apple silicone case iPhone 11 Pro rood

De Apple silicone case valt precies over de volume knoppen en volgt de natuurlijk vormen van jouw iPhone 11 Pro. Deze orginele Apple case is vervaardigd uit silicone materialen en sluit dan ook naadloos aan op de iPhone 11 Pro. Daardoor doet de case geen afbreuk aan het slanke design van jouw iPhone. De case is voorzien van uitsparingen, waardoor de poorten en camera toegankelijk blijven.

Gegarandeerde bescherming

Deze strakke en tijdloze Apple case beschermt optimaal tegen val- en stootschade. De binnenvoering is voorzien van microvezel en biedt bescherming tegen krassen. Eenmaal geplaatst kan de case blijven zitten, aangezien deze ook compatibel is met draadloos opladen. De silicone laag ligt erg comfortabel in de hand en maakt het hoesje makkelijk in gebruik. Om bescherming te kunnen garanderen, is de case duizenden uren getest tijdens de ontwerpfase en het fabricageproces.

SKU SBV909
Product SKU MWYH2ZM/A
EAN 0190199287778
Kind of case / bag Back case (achterkant)
Devices Apple iPhone 11 Pro
Brand Apple
Color Red
Material Silicone