Apple Silicone Case iPhone XS Max rood

Product will be available in 2 to 4 weeks
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€40.00

De silicone case van Apple sluit naadloos aan op jouw iPhone XS Max. Deze orginele en geliefde case ziet er niet alleen fantastisch uit, maar biedt ook de nodige bescherming tegen krassen en vallen.


- Compatibel met draadloos opladen
- Slank ontwerp
- Orginele Apple case
- Ligt comfortabel in de hand


Devices Apple iPhone XS Max
€40.00

Apple Silicone Case iPhone XS Max rood

De Apple silicone case valt precies over de volume knoppen en volgt de natuurlijk vormen van jouw iPhone XS Max. Deze orginele Apple case is vervaardigd uit silicone materialen en sluit dan ook naadloos aan op de iPhone XS Max. Daardoor doet de case geen afbreuk aan het slanke design van jouw iPhone. De case is voorzien van uitsparingen, waardoor de poorten en camera toegankelijk blijven.

Gegarandeerde bescherming

Deze strakke en tijdloze Apple case beschermt optimaal tegen val- en stootschade. De binnenvoering is voorzien van microvezel en biedt bescherming tegen krassen. Eenmaal geplaatst kan de case blijven zitten, aangezien deze ook compatibel is met draadloos opladen. De silicone laag ligt erg comfortabel in de hand en maakt het hoesje makkelijk in gebruik. Om bescherming te kunnen garanderen, is de case duizenden uren getest tijdens de ontwerpfase en het fabricageproces.

SKU SBU256
Product SKU MRWH2ZM/A
EAN 0190198763280
Devices Apple iPhone XS Max
Brand Apple
Color Red
Material Silicone