Apple Smart Battery Case iPhone XS Max white

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €99.99

Aanbieding prijs €54.99

Free Shipping

De Apple Smart Battery Case iPhone XS Max, ontworpen door Apple, is de mobiele oplossing om jouw iPhone van stroom te voorzien en te beschermen. Het heeft een zachte siliconen buitenkant en een stevige microvezel voering aan de binnenkant. Verder is de case compatibel met Lightning-accessoires, zodat je het hoesje eigenlijk nooit van je iPhone hoeft te verwijderen. Laad de Smart Battery Case en iPhone tegelijk draadloos op door de unieke Qi-technologie.


- iPhone en Smart Battery Case tegelijk draadloos oplaadbaar
- Tot wel 50% langere accu levensduur
- Speciale cameraknop verwerkt in case
- iPhone beschermd 


Regular Price: €99.99

Aanbieding prijs €54.99

Free Shipping

Apple Smart Battery Case iPhone XS Max wit

De Smart Battery Case ontwikkeld door Apple voor de iPhone XS Max zorgt voor een langere levensduur van de batterij en beschermt tegelijkertijd jouw iPhone XS Max. Je iPhone en de case samen zorgen voor een spreektijd van maximaal 33 uur, kun je tot 21 uur op internet surfen en nog langer audio- en videoweergave ervaren. De case beschermt je iPhone door een zachte microvezel voering aan de binnenkant. De buitenkant bestaat uit siliconen dat goed aan voelt en fijn in de hand ligt. Met het ontwerp van zachte elasitsche scharnieren, kun je de iPhone gemakkelijk in de hoes plaatsen en verwijderen.

De perfecte draadloze oplader voor iPhone

Eenmaal bevestigd zorgt de ingebouwde lithiumbatterij voor extra stroom voor je iPhone XS Max. Het is genoeg om de levensduur van de batterij tot 50% te verlengen. De ingebouwde case-batterij is Qi-gecertificeerd, zodat je zowel je iPhone XS Max als de Smart Battery Case draadloos tegelijkertijd kunt opladen. De case ondersteunt ook Lightning-accessoires, waardoor je hem nog sneller oplaadt met een (optionele) USB-PD-adapter. Deze slimme functies en meer zorgen ervoor dat de Apple Smart Battery Case een essentieel accessoire is voor degenen die meer willen van hun smartphone-bescherming.

De draadloze Apple oplaadcase voegt meer dan alleen extra voeding toe aan je iPhone

Deze Apple case heeft een speciale cameraknop die de Camera-app start wanneer je erop drukt, of de iPhone XS Max nu vergrendeld of ontgrendeld is. Druk er nogmaals op om een foto te maken of druk er lang op voor een QuickTake-video. Het werkt ook met de camera aan de voorkant voor selfies. Het hoesje is ontworpen om met je telefoon samen te werken en je te laten weten wat de batterijstatus is. Wanneer je de Smart Battery Case gebruikt, verschijnt het batterijniveau op het iPhone-vergrendelingsscherm en in Berichtencentrum, zodat je altijd weet hoeveel lading je nog hebt.

Tegelijk een siliconen iPhone XS Max hoesje

De buitenkant van de case is gemaakt van siliconenmateriaal dat zacht aanvoelt. Deze case zal de iPhone dus ook beschermen tegen krassen en stoten van buitenaf.  Aan de binnenkant van de case zit een zachte voering van microvezel die de originele afwerking beschermt. Al met al is dit een case die je niet kan missen tussen al je high-tech Apple accessoires, vooral door al de functionaliteiten die dit hoesje heeft.

SKU SBW286
Product SKU MRXR2ZM/A
EAN 0190198768421
Kind of case / bag Batterij case
Brand Apple
Color White
Material Silicone