Casecentive siliconen sleutelhanger AirTag case zwart

In stock
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €19.99

Aanbieding prijs €14.99

De Casecentive siliconen sleutelhanger AirTag case zwart maakt het mogelijk de Apple AirTag veilig aan kleding, halsbanden of voorwerpen te bevestigen, zodat je jouw kwetsbare dierbaren en voorwerpen altijd kan lokaliseren.

- Overal aan te bevestigen
- Stevig leer
- Stijlvol


Let op: exclusief Apple AirTag

Devices Apple AirTag

Regular Price: €19.99

Aanbieding prijs €14.99

  • Buy 4 for €11.99 each and save 21%

Casecentive siliconen sleutelhanger AirTag case zwart

De Casecentive sleutelhanger maakt het mogelijk de Apple AirTag veilig aan kleding, halsbanden of voorwerpen te bevestigen, zodat je jouw kwetsbare dierbaren en voorwerpen altijd kan lokaliseren.

Bescherm de Apple-tracker met deze case

Als je jouw voorwerpen over een langer termijn wilt vinden moet je de AirTag natuurlijk goed beschermen. Dankzij deze case kan de tracker vanaf nu tegen een stootje. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de tracker het ineens door hardhandiggebruik begeeft. Verder biedt deze case ook extra bevestigings mogelijkheden. Je kunt hem nu gemakkelijk aan je sleutelbos of andere voorwerpen hangen.

De AirTag sleutelhanger die alles vindt

AirTags zijn kleine trackingtegels met Bluetooth die je kan gebruiken om verloren voorwerpen te vinden. Er zijn verschillende vergelijkbare producten op de markt, maar deze Apple-tracker zal dieper geïntegreerd zijn met Apple-apparaten. AirTags hebben ingebouwde chips waarmee ze verbinding kunnen maken met een iPhone en de positie van apparaten waarop ze zijn aangesloten doorgeven. Je kunt jouw ‌iPhone‌, iPad en Mac gebruiken om de locatie van AirTags te volgen, net zoals je dat doet om ontbrekende Apple-apparaten te vinden. Met AirTags is de ‌Find My‌-app een "must have" voor alles wat je maar wilt vinden!

SKU SBW887
Product SKU 8720153793537
EAN 8720153793537
Kind of case / bag Extreme bescherming
Devices Apple AirTag
Brand Casecentive
Color Black
Material Silicone