Casecentive Privacy Glass Screenprotector 3D full cover iPhone 7 / 8 Plus

Out of stock, not available anymore
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Plus variant
€21.99

Dé oplossing voor het voorkomen van krassen en barsten in jouw scherm is gearriveerd! Dankzij de zwarte rand rondom de Casecentive Glass 3D Full Cover merk je niet eens dat er een screenprotector op jouw iPhone 7 / 8 Plus zit.


- Gegarandeerd bubbelvrij 
- Werkt perfect met Face ID
- Vervaardigd uit kristalhelder glas
Vet-afstotend en anti-vingerafdruk
- Asahi-glas met een hardheid van 9H
- Bestendig tegen krassen en stoten 
- Binnen 8 seconden te plaatsen
- Voorzien van een privacy filter
- Beperkt het gezichtsveld tot 40 graden

Devices Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus
€21.99

Casecentive Privacy Glass Screenprotector 3D full cover iPhone 7 / 8 Plus

We gebruiken onze smartphone steeds vaker en maken daarmee van ons scherm een groter risico gebied. Met de Casecentive Glass Screenprotector is jouw iPhone 7 / 8 Plus volledig beschermd tegen krassen en stoten. De Screenprotector van Casecentive is vervaardigd uit kristalhelder Asahi-glas. Dit Japanse Asahi-glas staat bekend om zijn onvergelijkbare hardheid van wel 9H. Hierdoor kan jouw sleutelbos geen beschadigingen meer veroorzaken op jouw iPhone 7 / 8 Plus scherm. Dankzij een olie-afstotende (oliedichte) technologie is de Casecentive Glass voorzien van een anti-vingerafdruk laag, waardoor je het scherm na gebruik niet hoeft schoon te maken. De Casecentive Glass 3D Full Cover is voorzien van een anti-spyware filter, waardoor niemand anders kan zien wat je doet. De zwarte randen zorgen ervoor dat de screenprotector niet eens opvalt. De geïntegreerde privacy filter beperkt het gezichtsveld op het scherm tot 40 graden, zodat de informatie op jouw iPhone privé blijft. 

Eenvoudig aan te brengen

De Casecentive Glass Screenprotector is binnen 8 seconden aan te brengen op het scherm van jouw iPhone 7 / 8 Plus. Een speciale coating zorgt ervoor dat er geen bubbels zullen verschijnen na het plaatsen. 

Tip van SB Supply: Zorg dat je iPhone scherm is schoongemaakt, voordat je de screenprotector plaatst.

Glas structuur

SKU SBU731
Product SKU 8720153791038
EAN 8720153791038
Devices Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus
Brand Casecentive
Color Clear