Casecentive Leren Wallet case Huawei P20 Pro bruin

Product will be available in 2 to 4 weeks
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€24.99

De Casecentive Leren Wallet Case Huawei P20 Pro bruin geeft je de mogelijkheid om je telefoon en pasjes op een veilige manier op te bergen.


Een kwaliteitscase van Casecentive!


- Strak ontwerp
- Gemaakt van PU leer
- Case ook als stand te gebruiken, zodat je rustig video's kan kijken
- De hoes is gemaakt van super zachte siliconen

Devices Huawei P20 Pro
€24.99

Casecentive Leren Wallet Case Huawei P20 Pro bruin

In de Casecentive Leren Wallet Case voor de Huawei P20 Pro in de kleur bruin kun je niet alleen je Huawei P20 Pro kwijt, het is ook mogelijk om je pasjes op te bergen. Dit zorgt voor een multifunctionele case. Doordat je je pasjes kunt opbergen, hoef je niet meer overal je portemonnee voor mee te nemen en dat geeft de case nog meer functie. Naast functie en bescherming biedt de Casecentive Wallet Case meer, de hoes zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van je telefoon toegankelijk blijven, zodat je geen hinder ondervindt van de case tijdens het gebruik. Verder kan de case kan ook als standaard worden gebruikt om de telefoon op de zijkant overeind te houden. Een case als deze biedt je vele voordelen en gemakken om de telefoon te ondersteunen!

Top functionaliteit en strak design

Het strakke design van deze hoes met onder andere een magnetische sluiting en een siliconen binnenhoes maakt je Huawei P20 Pro compleet. Het buitenmateriaal is gemaakt van PU leer wat de case een luxe uitstraling geeft. Dankzij de verschillende standen is het hoesje bruikbaar in meerdere situaties, bijvoorbeeld bij het kijken van video's of bij videobellen.

SKU SBU454
Product SKU 8720153790567
EAN 8720153790567
Kind of case / bag Flip case, Wallet case
Devices Huawei P20 Pro
Brand Casecentive
Color Brown