Casecentive Paper look and feel screenprotector iPad Pro 10.5 inch / iPad Air 2019

Pre-order
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Special offer

Regular Price: €24.99

Aanbieding prijs €14.99

De Casecentive Paper look and feel screenprotector iPad Pro 10.5 inch / iPad Air 2019 is ideaal voor diegene die hun iPad als papierenblad willen gebruiken in een papierloze ervaring. Dankzij deze screenprotector heb je door de speciale structuur voortaan meer grip met je Apple Pencil op het scherm. Hierdoor lijkt het of je op echt papier schrijft.


- Beschermt het scherm
- Zelfde schrijfervaring als op papier
- Anti-reflecterende afwerking

Devices Apple iPad Air (2019 / 3rd), Apple iPad Pro 10.5" (2017)

Regular Price: €24.99

Aanbieding prijs €14.99

Casecentive Paper look and feel screenprotector iPad Pro 10.5 inch / iPad Air 2019

Jouw iPad eindelijk in een echt papieren notitieblok veranderen. Casecentive is erin geslaagd om een ​​screenprotector te maken met dezelfde weerstand en geluid als een potlood dat op papier schrijft. Een buitengewone ervaring waar kunstenaars en schrijvers allang over dromen. Men die een natuurlijk oppervlak om op te schrijven misten is nu gered!

Ervaar natuurlijk schrijven op iPad

Het gebruik van de Apple Pencil op een glad scherm geeft een hele andere ervaring dan met een pen op papier. Dit komt omdat de Apple Pencil bijna geen grip heeft op het iPad scherm vanwege het gladde oppervlak. Als gevolg hiervan konden studenten, ontwerpers en kunstenaars niet hetzelfde gevoel van natuurlijke steun ervaren, waardoor velen terugschrikken voor het gebruik van digitale apparaten. Door de speciale papieren structuur die is vervaardigd in de screenprotector is dit probleem verholpen en kun je je net zo creatief uiten als op papier.

Professioneel en beschermt tekenen op iPad 

De Casecentive Paper screenprotector beschermt het iPad-scherm tegen krassen en dankzij het anti-reflecterende oppervlak kun je het onder alle lichtomstandigheden gebruiken. Zonder gebrek aan respons, heeft de Apple Pencil nog nooit zo natuurlijk gevoeld. De screenprotector is niet alleen volledig functioneel met Apple Pencil, maar ook met andere ondersteunde pennen.

SKU SBW973
Product SKU 8720153793681
EAN 8720153793681
Devices Apple iPad Air (2019 / 3rd), Apple iPad Pro 10.5" (2017)
Brand Casecentive
Color Clear